De sportmomenten 2012 van..... op Puurvoetbalonline (deel 3)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Onze bijzondere sportmomenten van 2012 hebben we natuurlijk allemaal en Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we niet op, onderzoek' uitgingen naar het sportmoment 2012 van onze bezoekers. Het werd de vraag wat de persoon in kwestie zijn of haar persoonlijk sporthoogtepunt was en wat hét ultieme sportmoment in 2012 was waarbij alle keuzes qua sporten gerechtvaardigd waren. Tot aan 1 januari 2013 zullen we in deze rubriek iedere aflevering vijf personen naar hun twee momenten vragen en in deel drie hebben we de sportmomenten van:

1355583841N1348733993Nfotoronnie

Ronnie Medema(voetballer  v.v. Middelstum): Mijn persoonlijk sportmoment 2012 was de winst in het huidige seizoen op CVVB maar wat echter in het niet viel bij de goede afloop van het hartinfarct van Ralf Brouwer wat binnen de voetbalvereniging zijn sporen meer dan heeft achtergelaten en wat ik als het absolute hoogtepunt in 2012 beschouw. Het hoogtepunt wereldbreed zijn voor mij de prestaties van Epke Zonderland, Marianne Vos en Ranomi Kromowidjojo op de Olympische spelen in Londen geweest.

1355583934NMARNIX

Marnix Bakker(trainer v.v.Warffum): Heb twee sportmomenten voor mijzelf in 2012. Het eerste moment is de overwinning die wij met Warffum boekten in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen tegen Nieuw Roden. Na vorig seizoen de eerste drie wedstrijden te hebben verloren was dit een erg mooie overwinning tegen een van de directe concurrenten. Het was een overwinning die tot stand kwam na veel strijd en was een echte teamprestatie. Het tweede moment was de rentree van Robbert Bos op 26-2-2012 na 19 maanden blessureleed. Na een zware knieblessure en lange revalidatie luisterde hij zijn rentree op met 4 doelpunten in de met 0-4 gewonnen wedstrijd direct na de winterstop tegen Tynaarlo. Moet er wel bij zeggen dat Robbert daarna veel te wisselvallig is geweest in zijn prestaties. Het mooiste sportmoment op tv in 2012 vind ik het Olympisch goud van Marianne Vos op 29-7-2012 in de wegwedstrijd (wielrennen) in Londen. De gehele wedstrijd was ze oppermachtig en ongenaakbaar, ze won dan ook terecht in de sprint.

1355583796Njoyce

Joyce Dekker(speelster Loppersum): Daar hoef ik niet lang over na te denken persoonlijk sportmoment is uiteraard het kampioenschap met de dames van SC Loppersum. Wereldbreed was dat de Olympische spelen waar ik zelf heb mogen zien hoe de dressuurruiters teambrons wonnen en Adelinde Cornelissen individueel zilver won, de huldigingen daarvan, inclusief die van Gerco Schröder en Dorian van Rijsselberghe waren iets om nooit te vergeten! Was geweldig!

1355583727NJOB TIGELAAR

Job Tigelaar(speler  Futsal Winsum): Mijn persoonlijk sportmoment is het kampioenschap met Futsal Winsum 1 en hét sportmoment 2012 wereldwijd was de rekstokoefening van Epke Zonderland ! Dat was in een woord geweldig!!

1355583761Njan S

Jan Spijk (voetballer en cultheld v.v. Stedum): Persoonlijk is toch wel het kampioenschap met het 2e elftal van Stedum het hoogtepunt van het jaar. Vooral na de winterstop heb ik hier veel meegespeeld. Daarnaast ook het behalen van de bekerfinale van KNVB Noord met de D-ers in Emmeloord. Dit is toch iets wat voor een kleine club als Stedum erg bijzonder is. Wat hét moment 2012 is vind ik lastig want ieder jaar zijn er veel hoogtepunten. Ik hou het persoonlijk op de wederopstanding van Feyenoord. Ik heb toch wel wat met die club en die waren zowel sportief en financieel behoorlijk diep gezonken. Dit jaar was op beide gebieden een wederopstanding en ik denk dat menig voetballiefhebber daar toch blij om is.

..