De sportmomenten 2012 van..... op Puurvoetbalonline deel 2

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

 Onze bijzondere sportmomenten van 2012 hebben we natuurlijk allemaal en Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we niet op, onderzoek’ uitgingen naar het sportmoment 2012 van onze bezoekers. Het werd de vraag wat de persoon in kwestie zijn of haar persoonlijk sporthoogtepunt was en wat hét ultieme sportmoment in 2012 was waarbij alle keuzes qua sporten gerechtvaardigd waren. Tot aan 1 januari 2013 zullen we in deze rubriek iedere aflevering vijf personen naar hun twee momenten vragen en in deel twee hebben we de sportmomenten van:

 1355224544Nmarcel p

 Marcel Pannekoek( VIBOA): 2012 heeft geen noemenswaardige hoogtepunten gekend voor mij persoonlijk. Een paar doelpuntjes toen ik weer fit was voor Harkemase boys waren leuk alleen na degradatie vallen die ook af en bij Viboa heb ik tot dusver geen echte hoogtepunten kunnen noemen behalve het feit dat we bovenaan staan met een periodetitel op zak. En verder was  2012 denk ik verder het jaar van Epke zonderland op de Olympische spelen met een nog nooit vertoonde prestatie.

1355224414Nenno

Enno Braam (De Heracliden) rechts op de foto:  De zaalwedstrijd met De Heracliden Futsal 1 tegen Futsal Winsum3:   7-3 winst en dat mijn vader  toen na 6 jaar eindelijk weer eens keer een wedstrijd bij me kwam kijken. En hét sportmoment 2012 is voor mij de 2-1 winst van Celtic in de Champions League tegen Barcelona.

1355416681Nyosh

Yoshua St Juste(Nederlands team Futsal) : Mijn persoonlijk mooiste sportmoment was mijn debuut voor het Nederlands Futsalteam op 27 maart 2012 tegen Polen. Ik maakte toen mijn eerste speelminuten voor het ,grote’ Oranje en dat was heel bijzonder moet ik zeggen. Hét sportmoment van het jaar 2012 is voor mij het aantal doelpunten van Messi in een kalender jaar want de teller staat ondertussen op 88 goals en dat is echt grandioos en daarom kies ik dat als mijn sportmoment 2012.

1355416900Njanp

Jan Pier(Bedum): Mijn eigen mooiste moment blijft denk ik toch de overwinning in de derby tegen Hunsingo in het seizoen 2011-2012 met de winnende goal van mij ondanks de blessure waar ik toen nog mee liep. Hét sportmoment van het jaar blijft voor mij toch het totaalpakket  Olympische spelen met de daarbij behorende groot  aantal medailles voor Nederland als klein land.

1355416219Nlinda

Linda v/d Wijk- Drijfhout(voetbalmoeder SJO Bedum):  Mijn persoonlijk sportmoment is dat onze zoon Stefan geselecteerd werd voor de F3 en dat ze echt het heel erg leuk doen samen, en eigenlijk een beetje boven verwachting, zeer  goed gepresteerd hebben in  de najaarsreeks. En dat die jochies allemaal zo gegroeid en beter geworden zijn....ben ik erg trots op!  Mijn sportmoment van het jaar is Epke op de olympische spelen. Dat was echt heel erg gaaf! Maar nog mooier was het moment dat hij uitgedaagd werd door Mathijs van Nieuwkerk om 5 vluchtelementen achter elkaar te doen en dat die jongen een paar dagen later dat op een training ook gedaan heeft is natuurlijk vet stoer! Tja en over het EK willen we het natuurlijk niet meer hebben…