De sportmomenten 2012 van..... op Puurvoetbalonline deel 1

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Onze bijzondere sportmomenten van 2012 hebben we natuurlijk allemaal en Puurvoetbalonline zou Puurvoetbalonline niet zijn als we niet op, onderzoek’ uitgingen naar het sportmoment 2012 van onze bezoekers. Het werd de vraag wat de persoon in kwestie zijn of haar persoonlijk sporthoogtepunt was en wat hét ultieme sportmoment in 2012 was waarbij alle keuzes qua sporten gerechtvaardigd waren. Tot aan 1 januari 2013 zullen we in deze rubriek iedere aflevering vijf personen naar hun twee momenten vragen en we openen met:

1355224375Neddy

 

 

 

 

 

 

Eddy Koopman( CVVB): Voor mezelf de 3-1 overwinning  met CVVB2 op koploper Staphorst. We stonden binnen 12 minuten met 3-0 voor en dat was wel speciaal moet ik zeggen. Het ultieme sportmoment 2012 is voor mij toch wel de gouden medaille van Epke Zonderland.  We waren in Spanje op vakantie en toen pakte Epke Zonderland een goud medaille op het onderdeel rekstok tijdens de Olympische Spelen in Londen en dat was een kippenvel moment!!

1355224459Nkees

Kees Pol( VIBOA) Mijn persoonlijk sportmoment is het behalen van een periodetitel van VIBOA 1. Ben super trots dat zo'n dorpscluppie dit voor de tweede keer heeft bereikt in de historie !!!! Mijn TV moment is niet Kromowidjojo (wel knap hoor), maar de rekstok finale tijdens de olympische spelen in Londen van Epke Zonderland. Echt kippenvel !

1355224593Nmichel

Michel Dijkstra(VVSV’09): Mooie momenten zijn er natuurlijk en gelukkig altijd wel. Je speelt in het derde elftal van v.v.s.v 09 reserve 6de klas. Je scoort nog geregeld en daar blijven wel een aantal doelpunten van hangen in je gedachten, waarvan je denkt LEUK! Zo scoor je in de voorbereiding een goal vanaf dik dertig meter en maak je in totaal in het seizoen 2012/2013 5 hattricks. Ja die momenten blijven en geniet je van. Je blijft toch een liefhebber van het spelletje voetballen. En de gouden rekstokoefening van Epke Zonderland tijdens de olympische spelen is toch wel een favoriet voor mij, maar na zondag moet ik toch ook zeggen hoe uitzonderlijk en speciaal Messi is met zijn nieuw record!

1355224339NDavid

David Hiariej (Futsal Winsum):   Mijn persoonlijk sportmoment is het kampioenschap in de 1e Divisie met Futsal Winsum uiteraard en hét sportmoment 2012 waren voor mij de fantastische prestaties van Ranomi Kromowidjojo op de Olympische spelen in Londen want dat was in een woord fantastisch!!!

1355224505Nmarcel m

Marcel Mulder (Stedum):  Mijn persoonlijk hoogtepunt op sportgebied is het kampioenschap met Stedum 2. Een jaar eerder liepen we in de laatste wedstrijd van het seizoen het kampioenschap mis, een jaar later lukte het alsnog. Na een tijdje niet in het eerste gespeeld te hebben (eigen keuze) vond ik het plezier weer terug op een lager niveau, maar met een leuke groep jongens. En hét sportmoment van het jaar was voor mij het Olympisch goud op de weg van Marianne Vos op het Olympische spelen in Londen. Ze was de torenhoge favoriet en moest het nog wel even waar maken.