Puurvoetbalonline is de kwart miljoen bezoekers gepasseerd!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Trots was het woord wat als eerste in mij opkwam toen ik woensdagmorgen zag dat Puurvoetbalonline de derde mijlpaal binnen drie jaar had bereikt want we zijn de kwart miljoen bezoekers gepasseerd.

pvo logo 01

Nog 480 bezoekers waren er nog nodig voor de volgende mijlpaal van www.puurvoetbalonline.nl. Dit aantal was namelijk nodig om het aantal van een kwart miljoen bezoekers te bereiken. Mijn persoonlijke verwachting was dat deze mijlpaal op woensdag 12 december bereikt zou worden maar we werden weer eens positief verrast door de site en zijn bezoekers. Want op dinsdag 11 december bezochten in totaal 587 bezoekers Puurvoetbalonline en dat betekende dat de teller op het moment dat de dinsdag om precies 12.00 uur overging in de woensdag op 250.107 bezoekers stond!

Gisteravond keken we samen even naar waar onze bezoekers nu eigenlijk allemaal vandaag komen en we kunnen met enige trots zeggen dat we wereldwijd, bekend’ zijn. Want of het nu China, Zuid-Afrika, Canada, Indonesië of Brazilië is, uit al deze landen komen de bezoekers vandaan en wat overigens ook geldt voor alle landen in Europa.

Natuurlijk is Nederland het land wat ons de meeste bezoekers oplevert maar dat beperkt zich duidelijk niet tot alleen maar rond Groningen. Honderden stipjes op de kaart van Nederland die we via Google toegezonden krijgen betekent namelijk dat we dus door voetballiefhebbers in al die plaatsen bezocht worden. Een moment waar we gisteravond wel even van onder de indruk waren en die ons wel een beetje trots maakte. Ik zeg met nadruk, we’ omdat ik Puurvoetbalonline niet alleen doe. Zonder mijn steun en toeverlaat zou Puurvoetbalonline namelijk binnen 3 jaar echt geen ruim 250.000 bezoekers hebben getrokken.

Maar een nieuwe mijlpaal zorgt er direct voor dat we, op jacht’ gaan naar de volgende uiteraard. Stilstaan is achteruitgang en dat willen we niet want waar we over de eerste 100.000 nog 22 maanden deden waren daar voor de volgende 100.000 nog maar negen maanden nodig. Nu bijna vijf maanden zijn daar alweer 50.000 bezoekers bijgekomen en de verwachting is toch wel een beetje dat we rond half april op de 300.000 bezoekers zitten. Dit zal echter geen thema worden want dan voelt het als jagen op cijfers en dat is iets wat ik niet wil. Want wat zou het makkelijk zijn om iedere dag alleen maar nieuwtjes te, scoren’ en de interviews te laten voor wat ze zijn. Dat zal echter nooit gebeuren want dat is, als velen mag geloven, nu precies dat wat Puurvoetbalonline anders dan veel andere voetbalsites maakt