Regioteam door vele afzeggingen niet in actie

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Het regioteam Noord Groningen zou vanavond, woensdag 21 november, een wedstrijd spelen tegen het onder 23 team van VEV’67 uit Leek. Ik was door het regioteam uitgenodigd om het duel bij te wonen maar rond 17.00 ging mijn telefoon en kreeg ik Rob Tigchelaar aan de lijn.

222989 183808495005216 4070202 n

Rob Tigchelaar, binnen het bestuur belast met de taken Algemene zaken, had een teleurstellende mededeling, de wedstrijd in Leek ging niet door. De selectie die uit in totaal zestien spelers bestond was door 7(!) afzeggingen gereduceerd tot negen spelers en dat betekende dat het Regioteam het bezoek aan Leek moest afblazen.

Een duidelijk teleurgestelde, en wat ik absoluut begrijpelijk vond, Rob Tigchelaar gaf aan dat buikgriep en kleine blessures de oorzaak waren waardoor er geen representatief richting Leek kon vertrekken. Tigchelaar gaf verder echter aan dat het richting de ontvangende vereniging geen geweldige indruk gaf om je als tegenstander pas rond 17.00 uur af te melden. ,,VEV’67 had uiteraard de nodige voorbereidingen getroffen die uiteindelijk allemaal voor niets zijn geweest. Dat is geen reclame natuurlijk want ik kan mij goed voorstellen dat men in Leek een volgende keer niet staat te trappelen om ons te ontvangen.”

Verder stoorde Rob zich aan het late afzeggen van de spelers zodat er ook bijna geen alternatieven meer gezocht konden worden. 'Dat is inderdaad jammer en wij ons als bestuur ook de eerlijke vraag moeten stellen hoe het staat met het draagvlak van het Regioteam Noord Groningen. “