Mijn mening: Natuurlijk heb ik een mening Ard Torrenga

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

En weer werd de naam van mijn site ‘gebruikt’ door Ard Torrenga in de commentaren die hij gaf op het verslag van de wedstrijd Achilles 1894-PKC.

1348729294NDSC08015

Het ging weer nergens over maar wat er steeds meer gebeurt op de site waar veel van die anonieme brulapen van alles roepen zodat de bezoekers www.tweenul.nl vooral maar veelvuldig bezoeken. Dat ik een andere mening over bepaalde zaken in voetballand wonderland heb dan onze vriend de spelersmakelaar mag duidelijk zijn maar het begint mij een beetje de strot uit te hangen dat Ard overal Puurvoetbalonline moet bijhalen. Mijn rubriek, Mijn mening’ is hem een doorn in het oog wat hij te pas en onpas op zijn facebook-account, Voetbalroddels’ ventileert. Een account dat ik niet kan en wil openen omdat ik mij niet wil storen aan dat gepeupel van iemand die ik in eerdere jaren nog een beetje hoog had zitten. Maar Puurvoetbalonline schijnt een site te zijn die hem irriteert op de een of andere manier en dat mag. Maar zeg het dan recht in mijn gezicht en draai niet om de hete brij heen.

Ooit flikte hij het kunstje om richting een club te bellen om ze te zeggen dat ze bepaalde trainer niet moesten nemen wat een streek van het laagste allooi is. Hij was ook de schrijver van de reactie die er namens oom Harry bij mij in de mail kwam nadat ik mijn mening had gegeven over het, selectiebeleid’ van het Regioteam. Ik kan er heel slecht tegen als mensen onder een anonieme naam iedereen overal bijtrekken terwijl ze helemaal niet deelnemen aan die ongein op Tweenul. Het interesseert mij namelijk geen ruk of zijn zoon het wel of niet naar zijn zin heeft bij PKC. Ik hoop het wel want op die leeftijd moet je zeker plezier in het spelletje hebben. Maar het interesseert mij wel dat mijn site steeds in de zeik wordt genomen door Ard die daar in het begin nog voor schreef. Maar sinds zijn vertrek bij VIBOA is Ard omgedraaid als een blad aan een boom en trapt hij tegen alles en iedereen aan die VIBOA een prima club vindt. Dat is een kwalijke zaak, natrappen naar een club waar je jaren gelopen hebt gelopen en  vele mooie dingen hebt beleefd. Puurvoetbalonline wordt door Ard www.puurviboaonline,nl genoemd waar ik alleen maar om moet lachen omdat het werkelijk de grootste onzin is die er bestaat. Steeds meer clubs komen in beeld bij Puurvoetbalonline en wat ook de bedoeling was toen we bijna drie jaar geleden begonnen. Maar als je het voor het grootste gedeelte alleen doet gaat dat minder snel dan jezelf zou willen. Daarnaast was en is het binnen VIBOA nooit een probleem om iemand te vinden die wil meewerken aan een rubriek wat overigens ook bij andere verenigingen steeds meer gebeurt. Richting 20 december is het mijn doelstelling om de kwart miljoen bezoekers te overschrijden wat volgens de kenners een prestatie van formaat is. Dat betekent ook dat je serieus genomen wordt door je bezoekers en dat geldt in mijn geval niet meer voor Ard Torrenga. Iemand zei tegen mij, je moet het negeren maar dat zit niet in mijn karakter. Ik ben nu eenmaal van open en eerlijk  wat een van de redenen was dat ik uit het UMCG vertrok. Er niet meer tegen kunnen als mensen van alles beloven en niet nakomen wat ook een handelsmerk van Ard en oom Harry is. Vanavond vertelde een trainer mij nog dat er spelers achter zijn rug om werden benaderd om voor het Regioteam te spelen. Dat is jammer maar tekent de mentaliteit. Niks met open vizier maar vooral achter iemand zijn rug om actie ondernemen is iets wat mij niet aanstaat. Maar nogmaals, ik ben het zat dat Puurvoetbalonline steeds in Ard zijn commentaren gebruikt wordt en vandaar dit antwoord op zijn opmerking, ik ben benieuwd of Puurvoetbalonline hier ook een mening over heeft.