De laatste reacties....

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

De laatste reacties op het artikel Regioteam Noord Groningen? Wat een circus!

naamloos

Willem Pettinga( trainer v.v. .Kloosterburen): Nu we toch bezig zijn met modder gooien over en weer wil ik ook mijn negatieve ervaringen als trainer van de VV Kloosterburen met het RTNG openbaren, mijn eerste contacten met de Dhr. Torrenga wat betreft het uitnodigen van spelers voor het regioteam verliepen prima. We hadden duidelijke afspraken gemaakt wanneer hij spelers van Kloosterburen wilde uitnodigen voor het regioteam, maar helaas was dit van korte duur. Ik las namen van spelers van Kloosterburen in de O.C zonder dat Torrenga nog contact opnam zoals afgesproken. Ik heb hem daarover aangesproken met als gevolg dat spelers die hij meermalen had opgeroepen ineens niet meer geselecteerd werden!!

Ook nodigde hij een speler uit die al enkele weken geblesseerd was, waaruit je mag concluderen dat de selectieprocedure niet veel voorstelt. Ook heb ik meegemaakt dat hij een speler enkele weken had gevolgd via de O.C en daaruit de conclusie getrokken dat hij goed genoeg was om eens een keer te spelen voor het Regioteam. Twee weken geleden werd ik gebeld door Rob Tichelaar met het verzoek om met Kloosterburen een wedstrijd te spelen in Warffum tegen het Regioteam. Ik heb Rob, met wie ik overigens een prima band heb, uitgelegd dat ik niet op zijn verzoek inging gezien mijn eerdere ervaringen met Torrenga. Ik heb Rob ook gezegd dat hij maar contact met mij moest opnemen als hij er een andere mening over had, helaas heeft hij nog niets van zich laten horen. Ik heb niets tegen het Regioteam, maar hecht wel aan afspraken die gemaakt zijn onderling en het nakomen daarvan. Verder sluit ik me aan bij het commentaar van Ard, laat die jongens lekker ballen en verwacht er verder niet teveel van.

Aalderd Duinkerken speler Corenos): Hoi Johan, geheel tegen mijn zin ben ik onderwerp van discussie geworden. Daarom voel ik mij toch genoodzaakt om te reageren op de berichten over het Regio Team Groningen.Mijn mening is dat jij, in dit soort berichten over Het Regioteam, te persoonlijk wordt, waardoor en zonder dat degene er iets aan kan doen, schade aan deze persoon kan worden toegebracht. Dit is mij ook opgevallen in eerdere berichten rond het Regio Team. De heer Torringa heeft een bedoeling met het Regio Team. Dit vind ik prima. Hoe hij het wil gaan invullen maakt mij ook niet uit. Vorig jaar een leuke wedstrijd gezien tussen Regio Team en RWE Eemsmond.Daar heb ik in elk geval van genoten. Ik denk dat je standpunt over het Regio Team duidelijk is, dat is je eigen mening. De heer Torringa heeft een andere mening en standpunt. Prima. Maar laat elkaar in waarde. Groet Aalderd

Laatste reactie

De laatste reactie van Aalderd zal de laatste zijn die over het artikel Regioteam Noord Groningen? Wat een circus! geplaatst zal worden. Maar ik wil wel mijn excuses aanbieden aan Aalderd Duinkerken die ongewild slachtoffer is geworden in de discussie rond het Regioteam. Dat verdient Aalderd absoluut niet en daarom nogmaals mijn excuses daarvoor. Het enige dat ik voor ogen had was om een discussie uit te lokken die er toe zou leidden dat het niveau van het amateurvoetbal naar een hoger plan getrokken zou worden. Want te vaak hoor ik dat het slecht gesteld is met het niveau van, en laten we het maar even ruw nemen, het amateurvoetbal boven de stad Groningen. Een mening die ik bestrijdt omdat er wel degelijk talent op de velden boven de stad Groningen rondloopt. Talenten die in kaart te brengen zijn en waar op Regio-niveau zeker wat mee gedaan kan worden. Kenners van het amateurvoetbal,  ze zijn er bij bosjes en zouden een prachtig netwerk aan scouts opleveren  waar het Regio Team Noord Groningen zijn voordeel mee zou kunnen doen. Nogmaals de insteek van het artikel was dat er nagedacht zou worden over iets wat ook door mij als een goed initiatief gezien wordt. Want samen hebben we allemaal hetzelfde doel, en dat is het amateurvoetbal in onze regio promoten en op een hoger niveau proberen te krijgen. Een initiatief dat zeker waardering verdient maar breder gedragen, moet worden en waarop ik zeg, ik heb overal een mening over en daarom staat ook voor het Stichtingsbestuur van het Regioteam de deur op de Peperweg 7 open.

Johan