Meer reacties op Regio Team Noord Groningen? Wat een circus!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Reacties die binnenkomen onder eigen naam bij Puurvoetbalonline binnenkomen worden altijd geplaatst. Dus ook de drie onderstaande waarbij ik er aan toevoeg dat ik mijn artikel geschreven heb omdat ik denk dat het anders moet en ook kan. Niets meer en niets minder want ik denk dat we allemaal hetzelfde doel nastreven, en dat we daar alle club in Noord Groningen bij moeten betrekken.

 naamloos

Pascal Koolhof(speler ZEC): Wat een slechte reactie van Harry Torrenga. Allereerst zijn reactie over Aalderd. "Hij viel door de mand op rechtsback en werd volkomen terecht gewisseld". En dan voorbeelden aanhalen van vleugelaanvallers die op de backpositie wel succesvol waren. Vervolgens ook nog de schijn wekken dat sommige van die jongens daardoor in picture zijn komen te staan. Volkomen onzin naar mijn mening. Daarbij ben ik van mening dat het makkelijker voor een vleugelaanvaller (vaak snel) is om op de back goed te fungeren dan voor een spelbepaler zoals Aalderd dat is. Harry heeft de kwaliteiten dan ook misbruikt en hij heeft vooraf geen wedstrijd bij Corenos gezien concludeer ik. Overigens zie ik hem maar heel weinig langs de lijn staan bij clubs waar vervolgens wel jongens van geselecteerd worden. dan heb je wel een erg knappe visie. als Harry slim was had hij Aalderd een andere positie gegeven in plaats van na 20 minuten te wisselen. Maar zijn voetbalinzicht is blijkbaar dusdanig dat hij na 20 minuten al kon zien dat Aalderd "te kort komt". Ook ben ik al jaren van mening dat het regioteam deels vriendjespolitiek is, onderbouwd met wat ik al aanhaalde: sommige spelers van teams selecteren waar ik de mensen van RTNG zelden zie. Mijn eigen kwaliteiten en tekortkomingen hierbij buiten beschouwing latend (daar gaat het nu niet over immers) zou ik er niet op zitten te wachten voor RTNG uit te komen, iets wat ik al van meerdere spelers heb gehoord. Ik vind het maar een poppenkast zonder meerwaarde voor de meeste spelers.

Anton Mulder(speler De Heracliden): Belachelijk hoe een voetballer als Aalderd Duinkerken hier wordt weggezet. Het "door de mand vallen" van een middenvelder als rechtsback kan je een speler niet verwijten. Dat is een verkeerd inzicht van de trainer. Iedere trainer zal blij zijn met een speler als Aalderd ook nu die 31 is.

Heiko van den Berg( trainer v.v. Roden en oud-trainer De Heracliden): Johan, ik kan je verhaal alleen maar ondersteunen