Het Sterrenteam van Peter Langeland(CVVB)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Nadat Johan mij gevraagd had om een sterrenelftal te maken, heb ik geprobeerd een mix te maken van de beste spelers waar ik mee samen heb gespeeld door de jaren heen.

230066 126373530774089 2064413 n

Peter Langeland(midden) in 2011 in de wedstrijd tegen Urk.

Beste trainer: Rene Wollerich: Zowel als trainer als en mens een zeer prettig persoon. Ik had graag gezien dat hij nog een aantal jaren door was gegaan bij CVVB, omdat ik vond dat hij het elftal beter maakte. Hij kon boven de groep staan, maar ook middenin de groep. Daarnaast had hij zijn zaakjes altijd goed voor elkaar.

Beste assistent trainer Jan van Dijken: Hij kon een team uitstekend bij elkaar houden ook een tweede elftal en een jeugdelftal. Daarnaast had hij verstand van het spelletje en je kon veel lol met hem hebben.

Beste keeper Martijn van der Wal:
Het was geen trainingsbeest, maar als je hem nodig had stond hij er. Een uitstekende lijnkeeper.

Beste verdedigers:

Pieter van der Zee. Een echte allrounder die op veel posities inzetbaar is. Een echte winnaar die voorop ging in de strijd, en soms over het randje. Zowel binnen als buiten het veld een top gozer.Jeroen Hoekzema:
Jammer genoeg nam hij afscheid van CVVB na een geweldig seizoen (onder toenmalig trainer Jan Potma) en moest hij veel te vroeg stoppen. Ook een echte winnaar die voorop ging in de strijd en het elftal op zijn plaats zette. Een genot om hem achter je te hebben spelen.

Hans Vos: Spijkerhard, een type van niet zeuren maar doen. Erg belangrijk voor het elftal. Hij had nog steeds moeiteloos mee gekund in het eerste elftal.

Remy van der Wal: Ik kon slecht tegen mijn verlies, maar er was iemand die daar nog slechter tegen kon en dat was Remy. Een clubman in hart en nieren die jaren van grote waarde is geweest voor het eerste elftal door zijn inzet en gedrevenheid.

Beste middenvelders

Eric Setz: Jammer genoeg veel blessureleed gehad. Maar een fantastische middenvelder met een geweldige techniek. Hij liet alles rustig over zich heen komen en je kunt geweldig met hem lachen. Hij vroeg ook geregeld op een wedstrijddag tegen wie we moesten spelen.

Wilfred Bronsema: Allrounder met enorm veel wilskracht. Stond altijd zijn mannetje en was op meerdere posities inzetbaar.Peter Langeland:

Beste aanvallers

Hans Setz: Zeer slimme voetballer, moet het niet van zijn fysiek hebben, maar loopt vaak goed en heeft een neusje voor de goal. Daarnaast op jonge leeftijd al zeer volwassen, zowel binnen als buiten het veld.

Edwin Roeters: Nu bij Viboa van grote waarde. Jammer genoeg niet bij CVVB teruggekeerd. Hij was op jonge leeftijd al een enorm talent, door zijn werklust en scorend vermogen. Door een zware blessure heeft hij wat van zijn snelheid moeten inleveren.

Eric Talens: Net als Edwin een loper en harde werker. Hij kon soms ineens uit zijn slof schieten. In de kleedkamer een gangmaker.

Ik denk dat ik nog veel goede voetballers ben vergeten, maar ik kwam op zondagochtend tot deze lijst. Groet, Peter