Mijn mening: Het forum op www.voetbalprimeur.nl moet verboden worden!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Verbeek moet gewoon normaal doen in plaats van allemaal van die stoere uitspraken doen over jonge mannetjes die nog niets terug zeggen want zodra hij met meer ervaren spelers te maken krijgt dan krijgt hij weer geen drol gepresteerd omdat hij dan niet met de echo's om kan gaan het probleem met Verbeek is alleen dat hij niet normaal met zijn spelers om kan gaan en dat die jonkies dat slikken en ervaren spelers niet. afz 'William Ajax'

1346657282NDSC00148 1Bovenstaande was een van de commentaren op een opmerking die Gertjan Verbeek had gemaakt over Giliano Wijnaldum. De jonge verdediger speelde in het duel tegen Roda regelmatig voor postbode, wat betekent dat hij de bal bij een van zijn medespelers bracht in plaats van keurig in te spelen. Een werkwijze die Verbeek niet aanstond en wat hij in de pers vertelde, nadat hij dat overigens Wijnaldum ook al verteld had.

Maar op het forum van www.voetbalprimeur.nl, waar je trouwens meer ziektes om de oren vliegen dan er in een encyclopedie vermeldt staan vond ‘wijsneus’ William Ajax het nodig om de AZ-coach af te branden. De anonieme papegaai heeft waarschijnlijk ergens in een blad of programma iets gelezen of gehoord en wilde iedereen daarom even vertellen dat Verbeek niet met geroutineerde spelers kan omgaan. Gertjan zal daar terecht om glimlachen en denken van, lul jij maar verder uit je nek want je weet niet waar je over praat. Dat is inderdaad de waarheid want naast dat op www.tweenul.nl een zooitje anoniempjes actief zijn die ik niet hoog heb zitten kunnen die op www.voetbalprimeur.nl  er ook wat van.

Het schijnt dat het allemaal supporters van een BVO zijn en daar moet je als club niet trots op zijn want wat een onzin kramen die paegaaien er regelmatig uit.

Toon Gerbrands en Earnest Stewart zijn namelijk twee mannen die je wel om een boodschap naar welke winkel kunt sturen want Gerbrands en Stewart hebben samen AZ weer zo gezond als een vis gemaakt. Dat is mede gebeurd door de inbreng van Gertjan Verbeek die alle spelers beter kan maken, mits ze dat als speler willen!

William Ajax, wat een klote naam trouwens om op die manier Ajax zwart te maken, denkt daar echter anders over. Nu verdenk ik onze leeghoofd uit de buurt van Amsterdam ervan dat hij nog nooit een voetbaltijdschrift heeft gelezen want als hij dat wel had gedaan had hij het interview met Moisander ook gelezen. Dan had hij het interview met Rasmus Elm gelezen, dan had hij het interview met Piet Keur gelezen en had hij de commentaren van de technische staf, directie en spelersgroep van AZ gelezen die vol lof spreken over de werkwijze van Gertjan Verbeek en zijn sociale vaardigheden.

Wijsneuzen zijn het de anoniempjes die zonder hun naam te zeggen iedere dag maar weer een partij stront over de hoofden van wie dan ook uitstorten. Daarom een vraag aan de redactie van www.voetbalprimeur.nl:

Stop met een forum waarop  anonieme wijsneuzen maar van alles mogen roepen en waarbij, en wat een regelrechte schande is,  het woord kanker ze voor in de bek ligt!!