Het Sterrenteam van... Martijn van der Wal(CVVB)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Dat de rubriek, het Sterrenteam van….  een mooie rubriek wordt is een ding wat zeker is. Enthousiaste reacties op het verzoek of de spelers van toen een sterrenteam willen samenstellen maken ook deze rubriek weer tot wat moois. Het derde sterrenteam komt van Martijn van der Wal de oud-doelman van CVVB 1 die nu in het derde elftal zijn wedstijden speelt.

406227 261970607204179 222921326 n

 Martijn van der Wal met CVVB in Marbella in januari 2012

 

Doel:

Martijn van der Wal.

Verdediging: Jeroen Hoekzema: Harde werker en een top verdediger. Heeft een mooie voetbalcarrière gehad en is een van de weinige CVVB-ers die ooit betaald voetbal(BV Veendam) heeft gespeeld. Moest door blessureleed helaas te vroeg stoppen met voetballen.

Hans Vos: Sterke verdediger, voor een spits een nachtmerrie om tegen te spelen.  Speelt op het randje en soms er over heen! Inmiddels gestopt, maar zou nog gemakkelijk meekunnen in het eerste elftal van CVVB.

David van der Kam:  De beste linksback waar ik ooit mee gespeeld heb. Debuteerde op 17 jarige leeftijd in het eerste en heeft tevens bij ACV gevoetbald, inmiddels als trainer een aanwinst voor CVVB2.

Remy van der Wal: Verzaakt nooit!  Clubman. Door hard werken en een prima mentaliteit jaren in CVVB1 gevoetbald.

Middenveld:

Gert-Jan hageman: Prachtige voetballer en zeer vervelend om tegen te spelen en (nog steeds) niet van de bal te krijgen. Helaas maar kort met hem kunnen voetballen in CVVB1maar een aantal jaar geleden nog twee jaar met hem mogen samenspelen in CVVB4

Erwin Pompstra: Huidige middenvelder CVVB1. Een technisch begaafde voetballer, gaat CVVB nog veel plezier aan beleven

Peter Langeland: Veel blessures gehad, maar door wilskracht toch weer teruggekomen een aantal jaar geleden bij CVVB1, sportman in hart en nieren!

Pieter van der Zee: Kan Pieter in mijn verdediging niet meer kwijt dus daarom dan maar op het middenveld.  Fysiek sterke voetballer waar een tegenstander altijd een vervelende middag tegen had

Aanvallers

Sander Roorda:  Scoort altijd, heeft naar mijn mening nog te weinig minuten gemaakt bij CVVB1, zit inmiddels gelukkig weer bij de selectie, hoop voor hem dat het dit jaar gaat lukken

Edwin Roeters: Samen met Jeroen Hoekzema de beste speler van onze generatie! Nog steeds actief in de 1e klasse (helaas bij VIBOA).

Wissels:

Edwin Venema: Keeper met een fantastische trap, heer en meester in de 16 meter

Hugo Zijl: Prima linksback, kleine van stuk groots in daden, ook door een zware blessure te vroeg moeten stoppen met voetballen

Martijn Doorn: Meest positieve speler! Ooit overgekomen van vv ’t zandt, door inzet en werklust aantal jaren 1e klasse mogen spelen! Prima kerel!

Hans Setz: Goalgetter, heeft er aardig wat gemaakt bij CVVB (33?)

Trainer:  Jan Potma

Keepertrainer : Theo Staal