Mijn mening: Vitesse-directeur Kasakowski is een oncollegiale mafketel!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Na een avondje Europa Cup Voetbal ben ik altijd benieuwd naar de resultaten van onze Nederlandse vertegenwoordigers. Bij een uitwedstrijd hoop je minimaal dat de schade beperkt is gebleven en bij een thuiswedstrijd hoop je op je een goed resultaat richting een uitwedstrijd in den vreemde.

1344339906Nik gasselte

Een goed resultaat van Nederlandse clubs is namelijk goed voor het Nederlandse voetbal want dat levert namelijk punten op en wat betekent dat Nederland in de toekomst  misschien een extra deelnemer mag leveren aan in eerste instantie de Europa League. Maar bij Vitesse hebben we een stelletje mafketels lopen die daar helaas anders over denken want ene Erwin Kasakowski hoopt dat het Anzi van Guus Hiddink AZ zal uitschakelen want de club uit Arnhem heeft uitstekende banden met de Russen. Dat geloof ik direct als ik de handelswijze van FC Hollywood een beetje volg in de media want over normen en waarden kunnen we maar beter zwijgen als we het over mannen als Ted van Leeuwen, Erwin Kasakowski en Merab Jordania hebben. De eerste twee zijn gewoon twee meelopers die Jordania geen tegengas durven geven en ook nog eens van alles roepen zoals die mafkees van een Kasakowski nu doet.

Want als het om Europees voetbal gaat maakt het mij niet uit wie er speelt maar hoop ik een ding en dat is dat de Nederlandse clubs zo ver mogelijk komen in de Europese bekertoernooien. En of dat nu Ajax, Feyenoord, PSV of RKC Waalwijk is zal mij een rotzorg zijn als er maar zolang mogelijk een club in een Europees toernooi mee doet om de prijzen.

Maar mafketel Erwin Kasakowski denkt daar anders over en hoopt dat Guus en zijn sterrenensemble een ronde verder komen in de Europa League. Erwin en enkele van zijn volgzame onderdanen zullen dan ook in Alkmaar aanwezig zijn om hun, vrienden’ uit Rusland aan te moedigen zo vertelde hij vol trots. Ik hoop dat ze bij AZ de teksten van deze mafketel, waarvan ik persoonlijk denk dat hij niet weet dat een bal rond is, ook binnen hebben gekregen en ze het, vriendje’ van de Russen de toegang tot hun stadion weigeren. Iemand met zo weinig respect voor zijn collega’s in het betaalde voetbal moet je niet als gast binnen willen hebben.

Erwin Kasakowski had nog een ander wild plan want ook Oranje moest terug naar het Gelredome vond de ex-eigenaar van een loungebar in Duitsland. Er kunnen namelijk 25.000 toeschouwers in het stadion van FC Hollywood en dus moest de KNVB wel op zijn verzoek ingaan vond hij. Gelukkig had de KNVB door dat Kasakowski even veel verstand van de voetbalwereld dan een ijsbeer van tapdansen dus die namen hem niet serieus en gaven al voor zijn bezoek aan Zeist aan dat Arnhem niet op Oranje hoefde te rekenen.

Erwin Kasakowski, ik zou hem weleens willen ontmoeten om hem te vertellen dat hij met zijn opmerkingen het Nederlandse Voetbal geen dienst bewijst. Ik zou hem dan ook uitleggen dat als er successen behaald worden door de Nederlandse clubs in Europa hij daar ook van kan profiteren met zijn vreemdelingenlegioen. Want dan komt er namelijk een extra plaats vrij voor de ploeg van Fredje, hoog in de concentratie’ Rutten, de coach die compleet paranoïde wordt als hij het woord pers of journalist maar hoort.

Dat zou ik hem allemaal vertellen en ik zou hem overigens ook vertellen dat hij het boek Voetbal&Maffia even moet kopen en dat even goed moet lezen. Want als de beleidsbepalers bij Anzi je ,vriendjes’ zijn dan is het met je karakter niet best gesteld en waar velen die bij de FC Hollywood aan de Rijn gewerkt hebben een aardig woordje over kunnen meepraten….