Mijn mening: René van der Gijp heeft helemaal gelijk!!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Maandagavond waren ze weer samen Jan Boskamp, Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp wat betekende dat VI weer aan een nieuw seizoen begon.

1344339906Nik gasselte

Een Gangbang, de kaalheid van Jan van Halst en de hongerstaking van een Italiaanse voetballer passeerden onder andere de revue. Daarnaast werd er ook aandacht besteed aan de persconferentie van Louis van Gaal. Een persconferentie waar reikhalzend naar werd uitgekeken want Louis en de pers het zijn geen vrienden en zullen dat ook nooit worden.

René noemde onze nieuwe bondscoach een gek met verstand van voetbal en de hele studio kreeg bijna de slappe lach. Maar ‘Gijp’ was bloedserieus en zette zijn woorden kracht bij met een paar voorbeelden waar ik het mee eens was. Er is maar een die bepaald bij de bond en dat is 'King' Louis

Daar moest ik aan denken toen ik gisteravond huiswaarts keerde en de ‘onheilstijding’ via de radio meekreeg dat het Louis van Gaal had behaagd om Wesley Sneijder tot aanvoerder te benoemen, en Dirk Kuyt tot zijn vervanger. Wesley Sneijder als aanvoerder betekent dat er een maatje junior qua aanvoerdersband in de koffer moet van een van de vele materiaalverzorgers van Oranje.

Tijdens het EK bezorgde een Twitter over ‘onze’ Wes mij de nodige commentaren maar dat moet dan maar want ik ben heel eerlijk ik vind het een ongelofelijke lul en in mijn ogen een aanvoerdersband onwaardig. Ooit zag ik hem als jeugdspeler van AJAX op Eurovoetbal een jochie van een jaar of zes een handtekening weigeren en kon hij, hoe goed hij als voetballer ook werd, bij mij geen goed meer doen, en wat ook nooit meer zal  gebeuren.

Die Sneijder is door Louis, en niemand anders, benoemt tot aanvoerder (wat een voorbeeldfunctie is!) en door Yolanthe als een geschenk uit de hemel zal worden beschouwd. Begin deze maand deed ze namelijk een oproep aan haar volgers op Twitter om haar te helpen. Wesley wilde graag een nieuwe tattoo en of haar volgers nog ideeën hadden. Nou volg ik haar niet op Twitter maar ik heb wel een paar ideeën voor een tattoo..

De eerste is: I love Louis,

De tweede: Een aanvoerdersband met hoofd van Yolanthe erop

De derde:: Ik ben mijn fans dankbaar…..

Wedden om een tattoo dat de laatste optie de minste kans van slagen heeft?

En inderdaad René je hebt weer gelijk, Louis is gek!