Mijn mening: Als men de derde helft van de lezers afpakt is dat niet slim!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Een eigen mening kan een beladen onderwerp zijn maar toch heb ik hem wel natuurlijk.

DSC08259Ik ben van mening dat het TV-programma Voetbal International met René van der Gijp leuker is dan wanneer ‘Gijp” niet aanwezig is.

De stripboeken van Roel Dijkstra zijn een stuk minder aantrekkelijker als de voetballer steeds geblesseerd uit zou vallen is mijn mening

Bij veel voetbalverenigingen zouden we niet meer te gast kunnen zijn als de vrijwilligers bedankt werden voor bewezen diensten omdat clubs het anders willen gaan doen denk ik persoonlijk

De nostalgische verhalen in het voetbalweekblad Voetbal International mogen niet ontbreken want die maken het blad compleet, althans zo denk ik er over

De analisten mogen voor en na de wedstrijden niet ontbreken want zonder hun bijdrage krijgen we geen goed beeld van de wedstrijd denken velen met mij.

Een land dat Oranje gekleurd is bij een groot voetbalevenement is iets wat bij het totaalplaatje past, of je dat nu leuk vind of niet heb ik wel eens het idee.

De columns van Johan Derksen en Nico Dijkshoorn willen we, als lezers van de VI, niet missen omdat ze het voetbalblad nog mooier maken volgens sommigen lezers maar ook sommige lezers niet.

Als voetballiefhebber willen we alles weten wat maar nieuws is in de voetbalsport en daar hebben we de kranten voor wat zeker op mij van toepassing is

Bovenstaande geldt ook voor de derde helft, de column die terug moet keren in het DvhN. Want het sportgedeelte doorbladerend kwam ik tot de conclusie dat de maandageditie van het Dagblad  nu precies hetzelfde is dat VI zonder Gijp, een voetbalstrip zonder Roel, een voetbalclub zonder vrijwilligers, een voetbalblad zonder gevoel voor nostalgie, en wedstrijdanalyse zonder analist, Nederland dat niet oranje gekleurd is tijdens een EK of WK, de VI zonder de columns van Nico en Johan en een krant zonder voetbalnieuws zou zijn, namelijk drie keer niets wat nu voor de maandageditie van het DvhN geldt, het is geen drie keer niet maar drieduizend keer niets!!

Directie gebruik je verstand want de Derde helft moet terugkeren en gun jullie lezers dat plezier. Gebruik je verstand en geef Dick gewoon iedere maandag een klein stukkie papier! Want en daar komt het weer, het is mijn mening, ik vind het niet slim de derde helft van julllie lezers en Dick af te pakken!!!