De 'ANONIEMPJES" blijven maar onzin uitbraken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

In de reacties op www.tweenul.nl van de diverse anonieme schrijvers lees je soms dingen waar je in alle eerlijkheid is vast te stellen dat sommige waarschijnlijk niet verder zijn gekomen dan de kleuterschool.

Johan Staal

Trainers worden er door de anonieme schrijvers op een manier afgebrand waar de honden geen brood van lusten. Nu was Harmannus Horlings het slachtoffer van een zich ‘vakantieman’ noemende slappeling, wat ik overigens van alle anonieme schrijvers vind. Gewoon zeggen wat je van iets vind is in mijn optiek de enige weg die je moet willen bewandelen. Maar ‘vakantieman” vind Horlings helemaal niets en is volgens de 'deskundige" niet geschikt als trainer van ASVB.Ik vind het werkelijk een schandaal dat iedereen onder een valse naam er steeds maar van alles uitbraakt zoals in dit geval

Een ander artikel waar reacties onder stonden was dat over het Regioteam Noord Groningen dat tegen FC ANZI zal aantreden op 23 mei. Er was iemand die meldde dat er waarschijnlijk geen spelers meededen die nog nacompetitieverplichtingen hadden. De ‘deskundige’ dacht dat hij daarmee een nieuwtje had maar een beetje voetbalkenner weet dat er geen club met nacompetitieverplichtingen is die daar zijn spelers voor beschikbaar stelt. Maar er blijven nog genoeg spelers over om een representatief team de wei in te sturen al blijf ik mijn vraagtekens zetten bij het selectiebeleid van het Regioteam. Maar voor de spelers die uitgenodigd zijn is het ongetwijfeld een leuk duel dat op woensdag 23 mei in Loppersum gespeeld zal worden.

Ook stond er onderaan de lange lijst met spelers die overstappen naar een andere club in een reactie dat Marcel Pannekoek terugkeert bij VIBOA hoewel daar op de goed bijgehouden clubsite van de Winsumers nog geen mededeling over werd gedaan. Vreemd en niet netjes want laat de club zelf de primeur hebben dacht ik zo. Maar het mag en kan allemaal tegenwoordig dat slappelingen onder allerlei rare anonieme namen alles wat in hun straatje te pas komt maar onder de diverse artikelen plaatsen. Mijn stijl is het niet, en wat mij overigens in het UMCG niet alleen maar vrienden heeft bezorgd, want huichelen naar boven en trappen naar beneden past niet bij mij. Gewoon je mening geven mag en als iemand dan commentaar levert, wat onderbouwd is, vind ik het prima. Op www.tweenul.nl las ik verder het bericht dat er een jeugdspeler van VIBOA, Duncan Torrenga, naar PKC gaat en persoonlijk vind ik dat ongelofelijk jammer. Een jonge voetballer die de jeugdopleiding van VIBOA heeft doorlopen en volgend jaar voor de A1 van VIBOA had kunnen uitkomen heeft in mijn beleving helemaal niets bij PKC te zoeken. Als de Stadjerders een prima jeugdafdeling hadden kon ik mij er nog iets bij voorstellen maar nu niet. Want en daar hoeven we niet voor gestudeerd te hebben er komen vast en zeker nog een groot aantal spelers richting PKC want in het DvhN heb ik trainer Pascal Mulder regelmatig horen zeggen dat zijn ploeg beleving mist. Daarom is het jammer dat een jonge voetballer al op een zo jonge leeftijd die overstap maakt. Natuurlijk moet iedereen dat doen wat hij graag wil doen maar soms is een beetje je gezond verstand gebruiken niet onverstandig. Dat geldt trouwens ook voor alle anonieme ‘prutsers” die ook hun gezond verstand eens moeten gebruiken en lef moeten tonen door met hun eigen naam op een artikel te reageren.