Kan mij het schelen, ik vraag het Germain Beck zelf wel!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

De, anoniempjes” zijn weer los op www.tweenul.nl want Germain Beck gaat naar Oranje Nassau wat gezien de weer anonieme, reacties wel groot nieuws moet zijn.

Johan Staal

Persoonlijk denk ik dat echter niet want de komende weken zal www.tweenul.nl weer volstromen met reacties van goudvisjes, potloodslijpers, aardbeien en zoenvissen die allemaal kritiek zullen uiten op spelers die naar een andere club vertrekken dus wat is nieuws denk ik dan. Ik ben heel eerlijk, mij interesseert het helemaal niets waar Beck heen gaat en dat geldt voor alle 'clubhoppers'. René van der Gijp zou zeggen, laat lekker gaan joh. En dat ben ik helemaal met Van der Gijp eens. Een van de reacties op www.tweenul.nl was, ik dacht dat ze bij ON niet betaalden. Ik denk dan, wat kan jou dat verrotten want dat moeten ze lekker zelf weten. Een gezegde is dat er bij alle clubs in de hoofdklasse betaald maar ik ben heel eerlijk ik heb geen flauw idee. Beck naar Oranje Nassau, en de pleuris breekt uit waarvan ik denk laat die jongen toch, die wil met zijn vriendjes voetballen. Nu is het, als we de verhalen in de wandelgangen mogen geloven, wel een klein beetje anders maar dat zal de toekomst uitwijzen. Er gaan namelijk geruchten, let wel geruchten dat er nog meer voetballers van andere clubs overkomen naar Oranje Nassau die nu nog bij misschien wel clubs uit de Topklasse op de loonlijst staan. Maar wat een drukte om niets en wat een commentaar van onze anonieme ‘deskundigen” die direct ook trainer Jan Piet Bosma maar even besmeurden. Ik wil geen roepende in de woestijn worden maar ben wel stronteigenwijs en blijf op www,puurvoetbalonline al die anonieme ,deskundigen aanspreken op hun ‘gedrag”. In een wereld waarin iedereen het heeft over eerlijk zijn transparant zijn en meer van die kreten je verschuilen achter een pseudoniem is niet goed te praten, sterker nog getuigt niet van karakter. Karakter toon je als je gewoon met je eigen naam zegt wat je van Beck zijn actie vindt om ieder jaar van club te wisselen. Misschien spaart Germain Beck wel shirts en wil hij voor zoveel mogelijk clubs spelen. Germain komt nu in het ‘werkgebied” van www.puurvoetbalonline.nl te spelen wat ik prachtig vindt want ik vraag het hem gewoon zelf.

Germain zou jij aan www.puurvoertbalonline.nl willen vertellen wat de werkelijke reden is dat jij naar Oranje Nassau gaat.

Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je antwoord wordt echt geplaatst en…..niet anoniem!