Puurvoetbalonline in gesprek met Anton Mulder( De Heracliden)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Anton Mulder is geen speler die we wekelijks bij de doelpuntenmakers van De Heracliden zien staan. Zaterdag 14 april was de verdediger echter de gevierde held in de derby De Heracliden- Corenos door in de 99e (!) minuut de winnende 2-1 binnen te schieten

 AAANTON

  Anton Mulder( links op de foto) gevierde held bij De Heracliden

 Hallo Anton, dus jij scoorde de winnende zaterdag tegen Corenos: Dat klopt en dat gaf een heerlijk gevoel moet ik zeggen.

Jij scoort niet veel dus dit was helemaal een speciale: Inderdaad scoren tegen Corenos blijft bijzonder hoor. Dan tel je mee als je scoort in de derby hahahaha.

De buren waren niet zo blij met jouw goal ver in blessuretijd: Nee maar dat is juist ook wel een beetje het mooie. Ik kan dan genieten van onze overwinning maar ook wel van de droevige gezichten van de buurman.

En daarna met elkaar richting de derde helft: Dat hoort er ook bij. Maar dat gaat wel gezamenlijk met de buurman. Dat is het mooie aan deze derby vind ik. In het veld kun je elkaars bloed wel drinken, en na de wedstrijd is het prima.

Na Corenos zaterdag thuis tegen Opende. Dat is andere koek: Ja spelen wel een beetje hetzelfde voetbal als Corenos. Moeten het ook van het harde werken hebben. Zijn fysiek wat sterker. In de uitwedstrijd waren we de hele wedstrijd beter maar hadden moeite met scoren. Uiteindelijk wel met 3-1 gewonnen. Heb er wel weer vertrouwen in.

Kleine overwinning: Ik hoop op duidelijke overwinning want de laatste weken wel maar met nipte cijfers. Daarom zet ik in op een 3-0 zege.

Oke Anton, we gaan het zien zaterdag want ik ben namens de Ommelander Courant aanwezig: Oke Johan, zie je zaterdag.