Trots op je 'cluppie", hoe mooi kan de voetbalwereld zijn!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Sfeeracties komen ook steeds nadrukkelijker in beeld binnen het amateurvoetbal. Een ontwikkeling die Puurvoetbalonline van harte toejuicht, mits het niet een andere tot last is wat ik zelf aan den lijve ondervond tijdens de wedstrijd VVSV’09- FC Grootegast.

1334554566Nspandoek

Een supporter van de bezoekende club vond het namelijk nodig om mij, en mijn buurman langs de lijn, met een op een gaspatroon aangesloten luchthoorn in de oren te toeteren waar hij nog steeds ‘vriendelijk” voor wordt bedankt omdat hij mij een zaterdagavond vol hoofdpijn heeft bezorgd.

Prachtige actie

Nee, dan de acties rond het duel De Heracliden- Corenos waarvan ik in het midden van de week al van op de hoogte was gebracht dat er in Uithuizermeeden wat er stond te gebeuren. Zwijgen was het ‘toverwoord” want een vijftal supporters van De Heracliden waren met iets ‘moois” bezig. Een van de vijf, Jordi Dijkstra, lichtte richting Puurvoetbalonline een tipje van de sluier op en ik wist het zeker, deze sfeeractie kon op mijn sympathie rekenen! In een woord geweldig zou zaterdag 14 april op Sportpark ‘MEIJ” worden!

Gisteravond kreeg ik de foto, s en het filmpje van Jordi binnen en mijn complimenten! Het filmpje is te zien op www.svdeheracliden.nl en is het kijken meer dan waard. Alleen al om het vele werk wat er ingestoken door vijf supporters die op deze manier hun ,cluppie” een hart onder de riem wilden steken, en daar gezien alle reacties op meer dan voortreffelijk in zijn geslaagd!!