Puurvoetbalonline in gesprek met Robert Jan van Dijken (ACV)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Puurvoetbalonline in gesprek met Robert Jan van Dijken (ACV)

Robert Jan van Dijken is al een lange periode uit de roulatie met een zware knieblessure. De voor ACV uitkomende oud-speler van CVVB is echter op de weg terug zo vertelde hij deze week aan Puurvoetbalonline.

rjvd

 Goedemiddag Robert Jan, even het laatste nieuws over jouw knieblessure. Hoe staan de zaken ervoor: Ja goed, ik ben alweer een tijdje bezig met de fysiotherapeut en die zei dat het goed ging en ik ben deze week nog naar de arts geweest die mij geopereerd heeft. Die vertelde dat het er allemaal goed uitzag.Nu moet ik mijn bovenbeen flink optrainen zei de arts.

Mooi zo. En wat is de verdere prognose: Een echte prognose heb ik nog niet gehad. Ik moet namelijk eerst optrainen voordat ik de knie weer mag belasten op de loopband. Maar ik hoop dat ik met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen weer aan kan sluiten bij de club.

Daar bedoel je ACV mee neem ik aan: Dat klopt maar dan eerst in de tweede selectie. Eerst fit worden en dan is het hopelijk een kwestie van tijd dat ik er weer aan kan sluiten bij de eerste selectie.

Een goede keuze om niet te vertrekken bij ACV vind ik: Daar heb je gelijk in want ik wil graag wat terug doen voor ACV want in de afgelopen periode zijn ze ook goed voor mij geweest.

Met deze opmerking zal je vader ook blij zijn en ik weet zeker dat je hem met deze beslissing een groot plezier doet: Dat klopt helemaal en dat heeft zeker een heel belangrijke rol gespeeld.

Jouw vader zal ongetwijfeld een uitstekende drijfveer zijn om er alles aan te doen om weer fit te worden Robert Jan: Absoluut want laat ik maar heel eerlijk zijn, er wordt wel eens gezegd dat de jeugd van tegenwoordig eigenwijs is en daar moet ik, en helaas achteraf, het wel mee eens zijn. Maar ik ga er nu voor want ik wil absoluut op mijn oude niveau terugkomen.

Goede berichten RJ en we blijven het volgen met Puurvoetbalonline en spreken elkaar: Hahaha dat is goed en we spreken elkaar.