Puurvoetbalonline in gesprek met ..Pieter Hoen (verzorger FC LEO)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

FC LEO kende een prima eerste helft van het seizoen maar na de winter gaat het even wat minder maar in een gesprek met verzorger Pieter Hoen werd duidelijk dat de Leensters absoluut niet in paniek raken nu het even wat tegen zit.

1333017956N405265 266496910083818 118735541526623 782710 1913495384 n

Pieter Hoen(links) in actie met doelman Roelof Bolt op Nieuwjaarsvisite FC LEO

Hallo Pieter, het zit even niet mee wat de uitslagen betreft: Nee, dat klopt: we missen op dit moment even teveel spelers en dan kom je inderdaad wat in de problemen.

De blessure van Marcel en de afwezigheid van Marco bedoel jij waarschijnlijk: Klopt en we hadden tegen Corenos een aantal geschorsten en dan krijg je het in Roodeschool lastig.

In het verslag in de OC las ik ook iets over Cas Valstar die in de warming up geblesseerd raakte. Daar werd de technische staf op aangesproken: Ik heb het niet gelezen maar weet wat je bedoelt. Het probleem zit hem in het feit dat Cas al wekenlang wat sukkelt met een rugblessure. Dan gaat het weer een tijdje goed maar dat kan ook plotseling anders zijn. Daarom hadden we ook vier wissels mee naar Corenos.

En dan gaat het hard binnen een selectie: Inderdaad, maar er is geen enkele reden tot paniek want we hebben voor de winter al een behoorlijk aantal punten behaald dus wat betreft maak ik mij geen zorgen.

Zaterdag Opende thuis als ik goed gekeken heb: Dat klopt en zaterdag wordt hopelijk een mooie dag.

Jij bedoelt natuurlijk drie punten tegen Opende en dan drie punten voor FC Groningen tegen Heerenveen: Precies dat bedoel ik helemaal en ik heb daar alle vertrouwen in.

We gaan het allemaal weer meemaken Pieter; ik ga zaterdagmiddag naar Stedum-Poolster: Dat is ook een lekkere wedstrijd want beide clubs moeten winnen.

Ja, Stedum strijdt tegen degradatie en Poolster voor een plaats in de nacompetitie: Ik ga voor Poolster als winnaar en wat denk jij.

Lastige vraag maar Stedum klimt een beetje uit het dal en speelt thuis dus een overwinning van Stedum zou heel goed kunnen: Daar heb je een punt maar ik ga voor een 2 hahaha

Even iets anders FC LEO is prima bezig qua uitstraling van de vereniging: Dan bedoel jij de mooie sjaal zeker.

Inderdaad dat bedoel ik: Voor een club als FC LEO is een positieve uitstraling erg belangrijk en daar horen dit soort zaken ook bij. We zijn echt een hechte vereniging waar de leden trots op zijn. Door de clubsjaal wordt zoiets nog weer sterker, heb ik het idee en dat is alleen maar fijn. Ik moet zeggen dat ik nog steeds met erg veel plezier actief ben binnen FC LEO wat als ik zo om mij heen beluister geen bijzonderheid is.

Dat geloof ik graag maar zaterdag drie punten en dan paaszaterdag uit naar SC Scheemda en dan dinsdag na Pasen thuis tegen Glimmen: Dat klopt en dat zijn niet de gemakkelijkste tegenstanders. Maar in het voetbal weet je het nooit en beleven we een zeer succesvol paasweekend.

Positief Pieter: Altijd Johan anders kunnen we er beter mee stoppen.

Klopt en we zien elkaar binnenkort op de velden: Doen we zeker