Even bellen met Jan

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Even bellen met Jan werd het deze keer want Jan vierde zijn 52everjaardag wat het voetbaldier de nodige inspanning kostte. Een verjaardag wat een geweldig feest werd voor het feestvarken waarbij een dag later duidelijk merkbaar was dat het veel kracht had gekost.

Foto Jan


Hallo Jan, van harte gefeliciteerd met je verjaardag: Dank je Johan.

Leuk feest gehad begreep ik: Klopt het was in een woord geweldig. Een prachtige dag.

Wel vermoeiend geweest aan jou stem te horen: Dat klopt ik heb een enorme inspanning geleverd al zeg ik het zelf.

Ik denk niet dat er iemand is die daar aan twijfelt Jan en ik zag je ook op een foto met nog een wereldkampioen: Dat klopt. Linda de Vries, het zusje van mijn schoonzoon Guus kwam ook langs en had haar gouden medaille meegenomen die ze op de ploegenachtervolging won+ haar bronzen medaille op de 1500 meter.

Een topprestatie mogen we dat ook noemen denk ik na een lang seizoen: Dat is een ding wat zeker is en daarom vond ik het ontzettend leuk dat ze op mijn verjaardag aanwezig was.

 Een andere topprestatie is CVVB op de derde plaats, dat wordt nacompetitie: Als dit de eindstand zou zijn misschien wel maar ze zijn er nog niet hoor. Nog een paar lastige uitduels tegen Oeverzwaluwen en Olde Veste geloof ik en Viboa komt nog naar Bedum dus rustig aan.

Jan jij weet als je een keer in een flow zit kunnen er rare dingen gebeuren: Ben ik helemaal met je eens maar nacompetitie leuk maar CVVB moet niet naar de hoofdklasse. Dat is in deze tijd niet reëel want dan moet je spelers gaan betalen want anders wordt je het lachertje van de competitie.

Zou VIBOA er precies eender over denken: Als ze verstandig denken is het antwoord, dit kunnen we als club niet aan. Als sportman ga je voor het hoogste dat is duidelijk maar als je realistisch bent dan weet je dat beide niets in de hoofdklasse te zoeken hebben.

Ben ik volledig met je eens want een Oranje Nassau heeft al moeite om zich te handhaven: Precies en die moeten er inblijven want in het geruchtencircuit is te horen dat er dan een paar interessante spelers bijkomen.

Ja, de geruchtenmachine draait weer op volle toeren Jan: Ja inderdaad maar geruchten zijn geen waarheden nog en daarom de namen even ‘off the record”

Precies dat is de enige en juiste manier Jan. Maar ik ga neerleggen zou zeggen, doe de komende dagen even rustig aan en we houden contact: Doen we zeker en we horen elkaar.