Mijn mening over: Anoniem? Wees een kerel en zet je naam eronder!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Jan Potma wordt de nieuwe trainer van Neptunia en het eerste commentaar is op www.tweenul.nl al weer heerlijk anoniem gegeven.

Johan Staal'Potma is overal met tumult weggegaan. Tel uit je winst! Geschreven door een zekere chiffre.

Klaar ben je er mee al zal Jan zich er weinig van aantrekken vermoed ik. Gelijk heeft hij want wat zijn we goed in het hebben van een bepaalde beeldvorming wat betreft personen. Een onderwerp waar ik alles vanaf weet want binnen de muren van het UMCG was ik voor sommigen, die kale met zijn grote bek”.

Grote bek stond echter in mijn beleving alleen maar voor je mening uitkomen en niet om de hete brij heen fietsen maar gewoon, HOPPA, zeggen waar het op staat.

Maar een of andere anonieme vogel denkt dus nu al te weten dat het niets wordt tussen de oefenmeester en Neptunia. Een trainer met TC1 kan echter in mijn beleving wel wat want TC1 krijg je niet omdat je weet dat een elftal uit elf spelers bestaat. Wat links en rechts informatie inwinnend kwam ik tot de conclusie dat het naast de nodige Euro’s ook veel tijd kost. Een cursus die je er niet "even" bijdoet wat een lullig regeltje schrijven onder een artikel wel is.

Een bijdehante opmerking die insinueert dat het komend seizoen een rommelzootje wordt in Delzijl. De oorzaak dat Jan Potma de laatste drie keer ongelukkig is geweest in zijn keuzes wat de clubs betrof weet ik niet en gaan mij ook niet aan. En trouwens al zou ik het wel weten vertelde ik het nog niet.

Waar ik van baal is de anonieme "vuilspuiterij" waarvan ik niet begrijp dat je dat alleen maar anoniem durft te doen. Wees een vent en zet je naam eronder want dat is eerlijker in mijn beleving.

Chiffre, alleen die naam al, daag ik echter niet uit voor een discussie want daar heeft anoniempje met de ‘Manager” ook niet op gereageerd. Had ik ook niet verwacht trouwens want wat is er nu mooier dan achter een veilig pseudoniem allerlei braaksel over de voetbalsport uit te kotsen. Voetbal dat door velen wordt beoefend en ook langs de lijn veel plezier geeft. Plezier dat ik niet krijg van allerlei anonieme commentaren van negatievelingen zoals Manager en Chiffre. Bah, wees een kerel en pleur je naam eronder!!