28-03-2012: Een bijzondere dag!

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Verjaardagen, sommige hebben er wat mee en een andere niet. Sommige zijn speciaal wat velen echter niet weten.

1328693909NFoto Jan

Voor veel mensen is 28 maart 2012 een dag als een van de dagen waar een jaar uit bestaat. Voor al degene die vandaag jarig zijn is het echter wel een bijzondere dag, Weer een jaartje ouder wat je eigenlijk niet wil, 18 jaar worden wat je wel graag wil, de pensioengerechtigde leeftijd bereiken of blij zijn dat je tegen alle verwachtingen in 52 jaar bent geworden. Een topprestatie waar geen woorden voor zijn en die van toepassing zijn op mijn voetbalvriend Jan van Dijken. Vandaag is de voetbalencyclopedie uit Bedum namelijk 52 jaar geworden waar ik hem van harte mee feliciteer!!

Gerlinde noemde gisteravond haar vader een HELD en dat is een waarheid die als een paal boven water staat. Door mijn belletjes en bezoeken aan Jan sluit ik mij bij deze woorden aan. Een voorbeeld noem ik Jan vaak, en ik heb het al vaker gezegd, en een van de personen waar ik wat van aanneem. Een mooie dag wordt het vandaag als ik naar buiten kijk. Een zonnige dag zo te zien en dat hoort bij deze bijzondere dag. Jan 52 jaar, hoe mooi kan 28 maart 2012 zijn!!

Jan geniet met volle teugen van deze dag en op afstand genieten wij mee omdat we het jou zo gunnen, Nogmaals gefeliciteerd !!!

Johan&Martine