Puurvoetbalonline in gesprek met Anton Wensink(s.v.Marum)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

In Marum loopt de spanning vandaag, 23 maart, met de minuut meer op want vanavond staat daar de kraker in en tegen  Harkema op het programma en bij winst is Futsal Marum kampioen.

1332494559Nanton Marum

Anton Wensink zal er dan ook bij zijn in Harkema en hoopt vurig op de titel voor Futsal Marum1

Hallo Anton, dat wordt groot feest vanavond in Marum: Laten we het hopen want dat zou natuurlijk prachtig zijn voor Futsal Marum.

En nog alle kans op twee titels want ook Futsal Marum 2 heeft het in eigen hand: Dat klopt en dat zou het succes helemaal compleet maken uiteraard.

Ik denk dat De Kruisweg in Marum wordt ‘afgebroken als het 1e team vanavond kampioen wordt: Er zal zeker een feestje gevierd worden maar hopelijk niet te groot.

Hoezo niet te groot: We moeten morgen met Marum uit naar SGV en willen ook daar graag een goed resultaat neerzetten.

Dan is de boodschap toch simpel, nu een beetje met de handrem erop feesten en morgen na een zege op SGV het nog eens dunnetjes overdoen: Dat zou het weekend inderdaad compleet maken en dan kunnen we los in de Kruisweg.

Ik vind het wel een fantastische prestatie en er zullen ongetwijfeld veel supporters in Harkema waar het duel om 21.30 begint: Dat verwacht ik wel en ik moet zeggen, het leeft enorm in Marum.

We zullen het afwachten Anton en ga in totaal voor zes punten, drie vanavond en morgenmiddag: Ik ook Johan en Marum gaat ervoor.

Anton veel plezier en succes morgen en spreken elkaar: Dank en tot op de velden