Puurvoetbalonline in gesprek met Hans van Tamelen (ONR)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Hans van Tamelen schoot met Futsal ONR de bekerillusies van Futsal Winsum aan flarden.

1332322078N313875 248426468530528 100000895294690 752522 1460417 n

Door met 8-5 van Futsal Winsum te winnen plaatste ONR zich voor de bekerfinale die op vrijdag 30 maart in Sportcentrum De Mencke te Uithuizen gespeeld wordt. Hans van Tamelen, oud-speler van HS’88 en nu op het veld uitkomend was een van de spelers aan de kant van het Futsalteam van ONR.

Gefeliciteerd Hans met jullie overwinning vrijdag in Winsum. Dat was een duidelijke: Bedankt en inderdaad: we hebben ons goed gerevancheerd voor de nederlaag die we een week eerder in de competitie leden tegen Futsal.

Jullie doelman stond een geweldige partij te keepen overigens: Dat klopt absoluut en dat zorgde er mede voor dat wij al snel op een ruime voorsprong kwamen.

Blauw Wit wordt jullie tegenstander in de finale. Een lastige klus: Geen idee eigenlijk. Ben nog geen insider want dit is pas mijn eerste zaalseizoen.

Waarom nu pas: Ik voetbalde eerst voor HS’88 en nu voor ONR op het veld. En nu dus ook in de zaal wat mij prima bevalt.

Maar wel kansen op winst denk jij: Wij gaan de beker winnen, ik kom niet voor de verliezersprijs naar Uithuizen hahaha.

Dat is de juiste mentaliteit: Ik wil altijd winnen want daar ben je in mijn beleving sportman voor.

Even op HS terugkomend; dan heb jij ook onder Jeroen de Munck getraind: Dat klopt! In de periode dat hij trainer van HS’88 was zijn we kampioen geworden en op de samenwerking met Jeroen kijk ik met plezier terug. Af en toe hebben we ook nog weleens contact.

Spreek Jeroen regelmatig nu hij trainer bij de Heracliden is: Dat is bij jou in de regio toch.

Klopt hoor kom bij alle clubs in het verspreidingsgebied van de Ommelander Courant over de vloer: En heb jij nog een speciale voorkeur qua club.

Mijn voorkeur is gebaseerd op historie want mijn meeste jaren als voetballer heb ik bij Eenrum doorgebracht: Daar heb ik ooit eens voor de beker tegen gespeeld volgens mij maar dat is alweer een tijdje terug.

Maar nu andere bekerperikelen Hans: Klopt 30 maart op naar Uithuizen waar hopelijk een echte bekersfeer aanwezig zal zijn.

Dat zou inderdaad mooi zijn maar we zullen het zien 30 maart. Ik wens je in ieder geval veel succes toe met ONR: Bedankt Johan en tot op de velden of in de zaal.