Het favoriete shirt van ... Marko Stoepker(Rood Zwart Baflo)

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Marko Stoepker is de doelman van Rood Zwart Baflo, Verder is het ook een voetballiefhebber die je af en toe bij een amateurwedstrijd in de provincie tegen komt.

marko stoepker

          Marko Stoepker stijlvol in actie in de thuiswedstrijd tegen Noordpool

Zo was de doelman zondag een van de toeschouwers bij de tegenvallende streekderby Kloosterburen-Warffum waar ik hem overigens niet gezien ha. Dat hoorde ik twee dagen later namelijk toen ik hem via de sociale media vroeg wat nu zijn favoriet shirt was.

Marko in de rubriek het favoriete shirt van .. stel ik ook die vraag aan jouw: Dat had je zondag ook kunnen vragen Johan.

Wat bedoel je, was jij ook in Kloosterburen dan Marko: Klopt, stond vlak bij met Nico de Vries.

Die Jur Smit van koffie voorzag hahaha: Juist die bedoel ik. Heeft nog onder Jur getraind bij VIBOA A1.

Ja dat wist ik heeft Jur weleens verteld. Maar even weer naar het shirt, waar valt de keuze op: Het maakt niet uit wat voor shirt het is.

Nee dat klopt Marko, de keuze is vrij: Als ik een shirt van een andere club had moeten kiezen was het shirt van AC Milan het geworden. Dat shirt en dat van Rood Zwart Baflo hebben namelijk veel met elkaar gemeen. Nu ik echter de vrije keuze heb komt er maar een shirt in aanmerking en dat is mijn eigen keepershirt. Dat vind ik echt een prachtig shirt en is van NIKE. Dat is ook het shirt dat Stekelenburg een tijdje bij het Nederlands Elftal heeft gedragen overigens. Dus mijn favoriet shirt is mijn keepershirt die ik bij Rood Zwart Baflo draag.