Het werd even bellen met Jan.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Even op bezoek bij Jan werd hem niet want door drukte vanaf mijn kant en wat grieperig van de kant van Jan werd het even bellen op de avond voordat we naar Gambia vertrokken.

Even op bezoek bij Jan werd hem niet want door drukte vanaf mijn kant en wat grieperig van de kant van Jan werd het even bellen op de avond voordat we naar Gambia vertrokken.

                                      Foto_Jan

 Hallo, Jan het is helaas niet gelukt om langs te komen voordat we op vakantie gaan want de tijd was ook deze dagen mijn grootste vijand: Johan het is je bij deze vergeven want zo links en rechts heb ik gehoord dat er weer het nodige van jou te lezen stond in de Ommelander Courant.

Dat klopt maar daar zat het niet in want gisteren, maandag 2 januari, zijn we nog even op en neer naar Alkmaar geweest want we moesten voor Puurvoetbalonline nog even wat met Ronald en Bob bespreken. De site wordt aangepast en tegen de tijd dat we terugkomen uit Gambia zal alles gemakkelijker te vinden zijn: Dus de veranderingen cq verbeteringen blijven maar doorgaan begrijp ik.

Ja, want ooit heb ik geleerd van mijn eerste werkgever, Sjoerd van der Baan, dat stilstand achteruitgang is en dat is natuurlijk niet iets wat ik ambieer: Hahaha, maar eerst vakantie Johan want ook dat is belangrijk voor iedereen.

We zijn het ook in 2012 weer aardig met elkaar eens Jan want inderdaad de vakantie komt eraan. Over een paar uur vertrekken we richting Schiphol waar we waarschijnlijk nog wel een voetbalteam tegenkomen: Dat denk ik ook want de halve voetbalwereld vliegt naar warmere oorden om zich voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen:

Wat vind jij daar nu van. Ik ben heel eerlijk, ik snap dat doordat het tegenwoordig qua prijs erg aantrekkelijk gemaakt wordt, dat het prachtige uitjes voor de spelers en technische staf zijn. Maar in alle eerlijkheid vraag ik mij af of het door alles en iedereen ook als een echt trainingskamp beleefd wordt: Ik snap wat je bedoelt en ik denk inderdaad dat het per selectie duidelijk verschilt met welke insteek je er heen gaat.

Nee, dat klopt en als ik de verhalen mag geloven kan dat ook nog wel een paar dagen duren. De gesprekken zijn gaande en er circuleren ook wat namen van kandidaten: Ja ik heb er ook een paar gehoord maar we zijn wijs genoeg Johan om die niet in onze rubriek te noemen.

Inderdaad dat gespeculeer heeft weinig zin want dat zie je ook nu Fred Rutten bij PSV heeft aangekondigd dat de kandidaten alweer door de media naar voren worden geduwd: Zo gaat dat inderdaad waarbij de meeste hun eigen voorkeur nog eens duidelijk laten blijken.

 

Lekker laten gaan zou René van der Gijp zeggen die naar alle waarschijnlijk op 16 januari weer bij Johan Derksen en Wilfred Genee zal aanschuiven: Zeker laten gaan want zo werkt het in de wondere wereld van het voetballen.

Trouwens de foto van de RvC van Ajax kon mij wel bekoren Jan. Ik heb namelijk meer vertrouwen in Rob, John, Jan ten Caat en jou dan in dat ‘spul” wat nu bezig is Ajax naar de kloten te helpen: Toen John en Rob tweede kerstdag op bezoek waren ging het uiteraard over Ajax en de grote puinhoop die de RvC er daar van maakt. Ze moeten zich kapot schamen want een grote club als Ajax maken ze helemaal kapot. Een natuurlijk was het een grap de foto maar in alle eerlijkheid, we kunnen het niet slechter doen dan het, zooitje” wat er nu zit.

Helemaal mee eens Jan. Zijn John en zijn zoon alweer vertrokken naar Amerika trouwens: Ja zijn op 1 januari vertrokken want dat zijn van die dagen dat Amerikanen niet graag vliegen. Die zijn erg bijgelovig en vrezen dat er dan allerlei aanslagen plaats vinden. De maatschappijen hebben dan ook vaak aanbiedingen zodat ze de oversteek kunnen maken met redelijk gevulde vliegtuigen.

Mooi dat ze langs zijn geweest Jan: Ja en ik moet zeggen, ondanks dat ik niet fit was, dat heeft me erg goed gedaan.

En andere bekende van jou zit nu in de ‘States” begreep ik: Ja klopt Jeroen(Jeroen de Munck trainer de Heracliden pvo.) en Anna zijn op bezoek bij Lee Stevens die ik ken van de voetbalkampen van John.

Jeroen heeft daar ook trainingen gegeven samen met jou toch: Klopt en ik verwacht eerlijk gezegd dat Jeroen dat in de toekomst wel meer gaat doen want echt als je dat goed opzet kun je daar een aardige boterham mee verdienen.

In Gambia zie ik dat niet gebeuren op de voetbalacademie van PA. Hij betaald alles uit eigen middelen en ik kan je verzekeren dat het geen vetpot is in Gambia wat dat betreft. Maar ik verheug mij erop om hem te ontmoeten en om hem te helpen met de dingen die ze nodig hebben: Daar wil ik aan toevoegen dat ik het prachtig vind wat CVVB heeft geschonken want als ik jou verhalen hoor weet ik zeker dat het goed terecht komt.

Zeker weten Jan want dat gaan we tijdens ons verblijf in the Gambia goed organiseren: Maar ook genieten van je vakantie vriend want na een voor jullie turbulent 2011 heb je dat zeker verdiend en geniet er van.

Komt goed Jan en als ik terug ben in Nederland wordt het direct “Een bezoek aan Jan”: Doen we zeker en gezond weer terug jullie twee!