Even bellen met Jan

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Na een week ‘Drentenieren” was Jan weer terug in Bedum en had ik hem vanmorgen, zaterdag 22-10-2011, al op tijd aan de telefoon.

Na een week ‘Drentenieren” was Jan weer terug in Bedum en had ik hem vanmorgen, zaterdag 22-10-2011, al op tijd aan de telefoon.

                                              Foto_Jan

Goedemorgen Jan, ik ben gisteren nog even in Bedum geweest: Hoezo was je op het gemeentehuis uitgenodigd naar aanleiding van je mooie voorzet

Nee, dat voorrecht is anderen gegund heb ik gisteravond begrepen: Vertel verder.

De voorzitters van CVVB en Bedum zijn uitgenodigd heb ik begrepen want ik was op uitnodiging van Jan ten Caat bij Klokje Rond: Dat is trouwens een geweldige happening waar ik enkele jaren met veel plezier aan meegeholpen heb.

Ik heb ook genoten Jan want er waren 114 kinderen van Bedum en CVVB van de partij en het deel wat ik heb meegemaakt liep als een tierelier. Dat zal weet ik wel zeker de rest van de dag niet anders geweest: Mooi te horen dat het weer een feest was voor alles en iedereen.

Olaf was er ook en het was weer als vanouds super enthousiast en trots op zijn loop prestaties: Ja dat is Olaf en dat hebben we vaker off the record gezegd maar we doen het nu on the record. Een groot mens.

Helemaal mee eens want mij aan iedereen voorstellen en koffie regelend was hij in zijn element. Kortom super en ik hoop dat hij zijn doel haalt in Appingedam want hij wordt dan clubkampioen van de hardloopgroep Bedum begreep ik: Dus we moeten hem binnenkort huldigen dus begrijp ik. Zal mijn gedachten eens laten gaan wat dat betreft.

Ik heb al wat maar dat vertel ik niet maar hij vind het wel leuk: Dit schiet weer lekker op vanmorgen Hahahaha

Komt door de televisier-ring voor Johan, René en Wilfred lig nog dubbel: Wat een grap het hele spektakel was in de war.Geweldig!!!

Jan dit was topamusement al die strakke pakken en opgepimpte dames werden volledig voor joker gezet. Voice of Holland, en Wie is de Hamster, of hoe dat spul mag heten werden mooi afgeserveerd: Het programma was opeens afgelopen ook en die Derksen en Wilfred.  in een woord geweldig!!

Mies Bouwman: Johan, dat is de koningin van de TV. Wat een vakvrouw is dat. Volgens mij de tachtig al gepasseerd maar nog de Grande Dame!! Magistraal!!

Jan na Mies Bouwman rest mij nog een vraag wat ga je doen vanmiddag: Ik heb twee kaarten voor Heerenveen- Harkemase Boys. Ik moet echter een beetje rustig zitten anders wordt dat niets. Rob Bouman komt ‘even” naar Bedum om dat met mij te regelen zodat ik Dinsdag wel goed kan zitten. Dus ik ga even naar Heerenveen vanmiddag om dat ff goed te communiceren.

Ik ga naar FC LEO-CSVH ff kop in de zon heerlijk nagenieten van gisteravond: Ja echt wel wat een feest hele spul in de war maar jij veel plezier in Leens.

Tot horens Jan: Doen we!!!