Even Facebooken met Jan

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Even bellen met Jan werd: ‘Even Facebooken” met Jan waarbij we het als eerste kregen over de prima start van CVVB.

Even bellen met Jan werd: ‘Even Facebooken” met Jan waarbij we het als eerste kregen over de prima start van CVVB.

                                      Foto_Jan

Weer drie punten in een uitwedstrijd voor Rolf en zijn ploeg Jan: Ja, en ik moet zeggen dat CVVB mij echt positief verrast. Ik begreep dat Rolf de Boer echt inzet op een plaats bij de eerste vijf wat natuurlijk een fantastische prestatie zou zijn.

Verder moet ik zeggen dat ik niet verwacht had dat VIBOA zo matig zou starten maar dat valt nog in het niet bij DIO Groningen in de hoofdklasse: Bij DIO Groningen krijg ik het gevoel dat het daar volledig fout gaat want ze staan troosteloos onderaan waar ik niet direct verandering in zie komen. Ik ben ook heel eerlijk het is ook een hoofdklasse onwaardige entourage. Wat dat betreft zullen de tegenstanders er niet rouwig om zijn dat DIO aan het einde van het seizoen degradeert.

Harkemase Boys, mag ik voorzichtig zeggen dat het daar niet ‘Joppie Toppie” loopt: Het loopt voor geen meter want vijf punten uit negen duels is dramatisch.

Trainer Wiebe Rodenhuis binnenkort, even woordspeling hoor Jan, binnenkort ‘Wieberen” denk ik: Ik durf het niet te zeggen maar er hoeft daar niet veel meer te gebeuren denk ik persoonlijk. Maar dat is overal tegenwoordig zo, het woord geduld is iets wat voor veel clubs bijna gelijk staat als vloeken in de kerk.

Maar de Trainerscaroussel draait alweer Jan want de eerste trainer in onze regio heeft al te kennen gegeven dat hij aan het einde van het seizoen bij zijn club vertrekt: Dat is mooi op tijd en wie is dat als ik vragen mag.

Jaap van der Ploeg en volgens reacties op een artikel op Twee Nul zou hij Egbert Darwinkel opvolgen bij Hunsingo. Ik heb Egbert even gevraagd, was bij Hunsingo- ZNC maar die heeft nog niet over zijn toekomst nagedacht: Logisch want we zijn nog maar zes duels onderweg! Maar, en daar verbaas ik mij steeds vaker over de carrousel draait steeds vroeger.

Bert van Marwijk was trouwens mooi Bayern München dit weekend toen ze het na Nederland- Moldavië over Robben kregen: De persconferentie was mooier dan de wedstrijd zelf en van Marwijk zei gewoon de waarheid. Die Muller-Wolfart loopt erbij als een Play Boy die niet begrijpt dat niemand er jonger op wordt. En steeds lopen zeuren, nee geweldig dat Bert van Marwijk even duidelijk vertelde hoe hij erover dacht.

Maar hoewel je het je niet kunt voorstellen het weer wordt beter richting het weekend en jij en Marijke gaan een weekje Drentenieren: Dat klopt helemaal en ik, zal je even een slag voor zijn hahaha, heb ACV- Oranje Nassau op het programma staan.

Mooi affiche Jan want ACV moet nog wat goed maken na een 5-0 nederlaag uit tegen WHC: Klopt helemaal Johan maar WHC is wel de koploper in de hoofdklasse C. Maar we zien het allemaal wel het belangrijkste is dat we lekker weer hebben en dat er WiFi aanwezig is.

Ja, inderdaad kunnen we even Facebooken want mobiel bellen uit de Drentse bossen, ik weet het niet hoor Jan ze bidden er nog voor bruine bonen dus hoe het daar met de moderne communicatie is: Hahaha ja je weet het niet maar komt wel goed hoor. Tot de volgende week via telefoon of Facebook!