Even op Facebook met Jan

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

Even bellen met Jan ging deze keer even via Facebook want ook Jan had het druk want het seizoen is weer begonnen.

Even bellen met Jan ging deze keer even via Facebook want ook Jan had het druk want het seizoen is weer begonnen.

                                                         Foto_Jan

 

En Jan nog naar een wedstrijd geweest waarop ik het antwoord eigenlijk wel weet. Je bent naar CVVB-ACV geweest: ik ben inderdaad naar CVVB-ACV geweest waarbij ACV als winnaar uit de bus kwam.

Ik neem niet aan dat de overwinning van ACV in Bedum voor jou als een verrassing kwam: Nee duidelijk niet want ACV is qua selectie duidelijk sterker geworden. Ze waren alleen slordig in de afwerking en Martijn van der Wal stond prima te keepen.

Wat vond je van CVVB trouwens: CVVB zal met deze aanvallende speelwijze ongetwijfeld grote uitslagen neerzetten die soms ook weleens negatief uit zullen vallen. Het aanvallende concept wat Rolf de Boer nastreeft is voor sommige spelers een tandje te hoog naar mijn idee maar daar ligt dan ook een mooie uitdaging voor Rolf en Remy.

Maar een stevige middenmoter veronderstel ik: Ja dat zeker, het is namelijk geen ploeg die de angst van het degraderen gaat mee maken daar ben ik van overtuigd. Maar kampioen zullen ze ook niet worden.

Harkemase Boys verloren met 3-0 las ik: Klopt, staan ze weer met beide beentjes op de grond. Want in de topklasse spelen natuurlijk alleen maar ploegen met ambitie en is iedere wedstrijd er een op het scherpst van de snede. Maar ga dinsdag even kijken in Harkema als ze tegen Excelsior’31 spelen wat ook een prima ploeg schijnt te zijn.

Die Willem Lanjouw is ook in de topklasse trefzeker begreep ik: Lanjouw is een sensatie in de topklasse! Hij scoort bij Genemuiden bijna net zo gemakkelijk als bij Be Quick waar hij naar mijn idee wel te lang gebleven is.

Hebben alle betaalde clubs in het noorden liggen te slapen dus: Dat weet je nooit want we hebben het al vaker gezegd maar in de topklasse voetballen naast een leuke baan is beter dan voor een beperkt salaris in de Jupiler League voetballen.

Ze zoeken bij CVVB nog een assistent-scheidsrechter Jan: Ik las het inderdaad. Als ze wat hulpmiddelen hebben wil ik er over nadenken maar volgens Eddy Koopman moet ik dan aan een hoogwerker denken. Dat kan prima want in principe kan ik dan beide helften in de gaten houden. Maar alle gekheid op een stokje, ik hoop dat ze snel iemand vinden want ook dat hoort zeker bij een eerste team goed verzorgt te zijn.

Volgende week maar weer bellen hoor Jan: Ja prima maar het kon mooi even zo.