Even bellen met Jan deel 9

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

 Even bellen met Jan zou het deze week worden in plaats van het uitleggen van het fenomeen Facebook

Even bellen met Jan zou het deze week worden in plaats van het uitleggen van het fenomeen Facebook.

                                    Foto_Jan

Hallo, Jan het wordt deze week geen uitleg van het fenomeen Facebook want zaterdag ben ik voor de Ommelander Courant op pad: Prima hoor Johan want het komend weekend staat bij ons in het teken van de kleine van Erik en Marianne wat een dezer dagen geboren gaat worden.

Mooi geregeld dus en zo heeft ook dit nadeel weer een voordeel voor ons tweeën wat ook voor Ronald Koeman geldt als we de media mogen geloven: Ja dat klopt, in de diverse media valt al te lezen dat Koeman naar de Kuip komt om Mario Been op te volgen. Dit is dus de volgende trein waar Ronald opspringt.

Martine zegt echter, hoewel ze beweert dat ze geen verstand van voetbal heeft dat Koeman geen trainer is want hij past niet in een trainingspak: Ik snap wel wat ze bedoelt en ben het wel met haar eens dat sommige oud-voetballers geen trainer moeten worden. Ronald is wel kampioen geworden met Ajax en PSV maar heel veel mensen zien in hem geen trainer.

Verder begint ze het spelletje steeds meer te volgen en kwam vorig seizoen met de opmerking dat AZ aan het einde van de wedstrijd nog zo fit oogde: Ook daar moet je haar gelijk in geven want Gertjan Verbeek is bijvoorbeeld wel een echte trainer die spelers beter kan maken en die past dus wel in een trainingspak.

Maar even iets anders ik zag, en daar komt het, op Facebook dat Erik de persdag bij Harkemase Boys ook al achter de rug heeft en dat zag er professioneel uit moet ik zeggen: Dat mag je wel zeggen want dat hadden ze daar uitstekend voor elkaar. Daar kunnen sommige clubs in de Jupiler League nog een puntje aan zuigen.

Ik zag dat ze shirts hebben met verschillende hoofdsponsoren op het shirt was jou dat ook opgevallen: Dat klopt er schijnen inderdaad diverse shirts te zijn met verschillende sponsoren erop wat aangeeft dat Harkemase Boys een grote club is in de topklasse.

Dat geloof ik graag want als je een Marnix Kolder kan vastleggen op het laatste moment doe je het niet verkeerd: Nee, want Kolder kon echt naar diverse clubs in de topklasse en ook vanuit de Jupiler League was er belangstelling voor hem.

Ik was nog even in Bedum dinsdag en inderdaad het Arjen Robben Veld wordt druk bezocht door de Bedumer jeugd: Ja dit is al jaren het geval en wordt ook niet echt veel anders denk ik. Vanaf de opening wordt het veld frequent gebruikt en dat is geweldig om te zien.

Nou Jan maar nu maar richting het voor de tweede keer Opa worden dacht ik zo en volgende week bellen we even weer: Bedankt Johan en we bellen uiteraard weer