Trainerscarrousel deel 14

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Even na praten

De feestdagen zijn wat de Kerst betreft weer voorbij zodat de Trainerscaroussel ,die enkele weken op volle toeren draaide, nu toch wat minder snel in het rond gaat.

De feestdagen zijn wat de Kerst betreft weer voorbij zodat de Trainerscaroussel ,die enkele weken op volle toeren draaide, nu toch wat minder snel in het rond gaat.

 OmlandiaA

Toch zijn er nog enkele verenigingen die nog, althans het is nog niet naar buiten gebracht, voorzien zijn van een nieuwe oefenmeester voor wat het seizoen 2011-2012. Toevalligerwijze zijn dat onder andere GVAV Rapiditas en DIO Groningen die allebei op Kardinge spelen. Bij DIO stapte trainer Pascal Mulder over naar hoofdklasser PKC en bij de buren,GVAV Rapiditas, zal Robert Bos in het nieuwe seizoen niet als hoofdtrainer terugkeren. Daar de spoeling, nu de traditionele Nieuwjaarsborrels naderen en de meeste clubs rond willen zijn wat de technische staf voor het nieuwe seizoen betreft, steeds dunner wordt zullen de besturen van beide clubs snel tot een besluit moeten komen omtrent een nieuwe trainer. Nu zijn er nog wel wat gerenommeerde trainers vrij daar we bij enkele verenigingen toch een paar gezichten zien die niet direct genoemd werden als trainer. Zo verraste Omlandia uit Ten Boer met Casper Goedkoop die dit seizoen als assistent van Dick Lukkien bij de beloften van FC Groningen werkte. Een naam die velen niet echt bekend in de oren zal klinken maar dat gold bijvoorbeeld ruim acht jaar geleden ook voor Ron Jans die als assistent-trainer van Emmen de overstap naar Groningen maakte en uitgroeide tot een van de beste trainers uit de historie van FC Groningen.