voetbalschool Meerstad opent locatie in Beerta

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in De derde helft

 

logo_meerstad

 

,,Gelukkig komen steeds meer verenigingen terug van de gedachte dat een voetbalschool alleen maar uit is op geldelijk gewin. Maar ouders komen mee en maken dan dankbaar gebruik van de kantine wat ik zie in Harkstede waar we nu al weer drie jaar bezig zijn."

,,Gelukkig komen steeds meer verenigingen terug van de gedachte dat een voetbalschool alleen maar uit is op geldelijk gewin. Maar ouders komen mee en maken dan dankbaar gebruik van de kantine wat ik zie in Harkstede waar we nu al weer drie jaar bezig zijn.”

Een samenwerking die de in Harkstede woonachtige Wollerich uitstekend bevalt en waarvan hij hoopt dat het ook het geval zal zijn in Beerta.,Ik heb er alle vertrouwen in dat de samenwerking goed zal zijn en ben ook blij dat ik in Beerta wat voor de regio rond Winschoten wat kan betekenen wat betreft de techniektrainingen.” Voor wat deze trainingen betreft ging de volgend jaar bij HS’88 werkzaam zijnde oefenmeester niet over een nacht ijs. Hij vloog in juni 2009 de Noordzee over voor een driedaagse cursus van niemand minder dan René Meulensteen.

Meulensteen maakt deel uit van de technische staf van Manchester United en wordt door manager Alex Ferguson geprezen om zijn vakmanschap. René Wollerich was dan ook danig onder de indruk van deze vakman waarbij bleek dat de visie van de mannen met dezelfde voornaam naadloos op elkaar aansloot. Dat was echt het geval wat mij een duidelijke bevestiging gaf dat we met voetbalschool Meerstad op de goede weg zijn met nu dus een tweede locatie in Beerta.

De lessen in Beerta staan gepland voor de woensdagmiddag en zal bestaan uit twee groepen namelijk beginners en gevorderden.Voor wat de gevorderden betreft die nu al meerdere keren in Harkstede aan de trainingen hebben deelgenomen  blijkt dat veel deelnemers uit de buurt van Beerta. Met de tweede locatie in Beerta is er voor hun einde gekomen aan het  reizen naar HarkstedeVoor de voetbalschool is het een eerste stap naar een uitbreiding die ook door het geven van clinics aan trainers en begeleiders nog verder vergroot zal worden.