Derde helft

SV Marum vernederd ongeslagen koploper CVVO.

Geschreven door Arend van der Meulen op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Regen en hagel, kou, wind, 2 graden boven nul. De botten doen zeer door de weeromstandigheden. Zelfs het praten gaat moeilijk. Piet P. uit Friesland had het al over winterse omstandigheden en ook deze keer kreeg hij weer gelijk, maar vonden de mensen in Groningen dit erg? Niet echt, immers kou en natte voel je niet als het spel hartverwarmend is. Zelfs niet als de wedstrijd een kwartier te laat van start gaat. Verloor Marum de vorige week het nog van passie en inzet, nu was daar helemaal niets op aan te merken.

Lees meer

Belangrijke overwinning EKC dames

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) speelden zaterdag 9 december in Groningen tegen het iets hoger geklasseerde SV Lycurgus. Een overwinning was zeer gewenst om verder uit de onderste regionen weg te komen.

Lees meer

Moeizame zege SV Bedum op Stanfries: 2-0

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

SV Bedum heeft zondagmiddag zijn laatste thuisduel in dit kalenderjaar winnend weten af te sluiten. In een als kijkspel aantrekkelijk duel wisten de Bedumers uiteindelijk met 2-0 van het laag geklasseerde, maar verrassend goed spelende, Stanfries te winnen.

Lees meer

Loppersum lijdt duur puntverlies op Esserberg

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Loppersum zit qua sportieve prestaties even in een dip. Werden er tegen Glimmen en Noordwolde al dure punten verspeeld, zaterdag in het uitduel tegen de zaterdagtak van Be Quick 1887 was dat niet anders. Na een bedroevende eerste en een iets betere tweede helft van de Lopsters ging de 2-1 winst uiteindelijk naar een goed spelende Be Quick die daar ook absoluut het meeste recht op had.

Lees meer