Derde helft

Derde keeper voor Ezinge in Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Na vorige week zijn er deze week niet veel wijzigingen te melden. Het enige bijzondere is eigenlijk dat de 17-jarige John Nooren zijn debuut heeft gemaakt in het doel van Ezinge. Dat betekent dat Ezinge zaterdag tegen Holwerd al voor de derde keer een andere doelman onder de lat had staan. Maar daar zal het voorlopig wel bij blijven omdat trainer Leendert Nieborg alle vertrouwen heeft in de jonge doelman die hersteld is van het blessureleed wat hem in de voorbereiding trof.

Lees meer

Westerkwartierderby prooi voor Marum.

Geschreven door Arend van der Meulen op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Je komt er achter, Vroeg of laat, Een goede vriend, Een beste maat, Je hebt ze nodig, In het goede en in 't  kwaad, Want de weg van 't bestaan, Is soms heel onaangenaam, Er wordt gevallen, EN METEEN WEER OPGESTAAN!

Lees meer

Eervol verlies EKC2

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) speelden zaterdag 14 oktober in het verre Holwierde tegen het hoger en nog ongeslagen Holwierde. De thuisploeg was de bovenliggende partij maar EKC deed zeker goed mee.

Lees meer

Geen winnaar in derby Kloosterburen-Warffum

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Een arbiter die zich aanpaste aan een bedroevend slechte wedstrijd, een speler waarbij zijn stoppen doorsloegen en een heerlijk najaarszonnetje waren de belangrijkste ingrediënten in de streekderby tussen Kloosterburen en Warffum. Een streekderby die het predicaat voetbalwedstrijd niet mocht dragen en met een 2-2 eindstand terecht geen winnaar kreeg.

Lees meer

Jeugdig Corenos niet langs SJS: 1-1.

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Een fris spelende Corenos speelde zaterdag gelijk tegen SJS uit Stadskanaal. In Roodeschool werd het een 1-1 gelijkspel waarin voor de thuisploeg de grootste winst zat in het spel van het kwartet Joran Knot, Jordan Muller, Kevin Pathuis en Christian Uil. Want dit viertal jeugdspelers liet zaterdag duidelijk zien dat Corenos met deze verjonging de juiste keuze heeft gemaakt.

Lees meer

Eclatante zege FC LEO op OKVC

Geschreven door Tjipco Werkman op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Afgelopen zaterdag wist FC LEO met maar liefst 6-1 te winnen van OKVC. Een zege die verdiend was, maar wel met enige moeite tot stand kwam. Een ontketende Rowan Rozema en een falende OKVC-aanval was daar debet aan. Binnen 5 minuten stonden de Leensters al op een achterstand, maar al voor de rust had Rowan Rozema FC LEO weer op voorsprong gebracht. Na rust leek het nog even spannend te worden, maar wederom Rozema bracht de Leensters, met 3 goals in de laatste 25 minuten, de overwinning.

Lees meer