Derde helft

Promotie Noordwolde 2

Geschreven door Harm Bauman op . Geplaatst in Wedstrijd van de week


De promotiewedstrijd Noordwolde 2-RWF 2 is zaterdag  door Noordwolde gewonnen met 2-1. Dat zorgde dat de reserves van Noordwolde zijn  gepromoveerd naar de reserve tweede klasse. In de eerste helft kwam de thuisploeg, door een treffer van Patrick Benink op een 1-0  voorsprong  maar wist RWF nog in de eerste helft de gelijkmaker te scoren. Na de pauze bleef de thuisploeg de bovenliggende partij en was het Patrick Benink die de stand op 2- 1 bracht. Een stand die na negentig minuten nog op het scorebord stond zodat het feest was in Noordwolde. Een Noordwolde 2 dat de zege meer  dan verdiende in een van spanning zindert duel dat  onder prima leiding stond van het arbitraal trio  Mustafa,  Doornbos en Kuipers.

Wim Beukema winnaar Gerald Gras Keepersklassement

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Keepers Bokaal

Wat er al aan zat te komen werd uiteindelijk ook bewaarheid, Wim Beukema werd de glorieuze winnaar van de tweede editie van het  Gerald Gras Keepersklassement. De doelman van Rood Zwart Baflo behaalde  een  gemiddelde  van 8,73 en bleef daar ruim voor op Peter Paul Datema ruim voor, De doelman van Loppersum scoorde een gemiddelde van  8,13. De volgende op de ranglijst is Germen Bouwman die ondanks een wat blessuregevoelig seizoen als doelman van de v.v. Winsum  met een gemiddelde van 7,90 als derde eindigde.   

Lees meer

Seizoen voorbij voor Bedum na late tegentreffer

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Voor SV Bedum-zondag is het seizoen na de eerste nacompetitieronde afgelopen. In eigen huis waren de Bedumers zeker niet de mindere van Udiros uit Nieuwehorne maar grossierde de thuisploeg zondagmiddag in het missen van kansen om de uiteindelijke zege naar zich toe te trekken

Lees meer

EKC dames pakken beker

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) hebben zaterdag 2 juni alsnog een grote prijs gepakt. Op Sportpark “De Hege Simmerdijk” te Joure van de SC Joure mocht het aantreden tegen competitiegenoot Helpman in de finale van de Noordelijke Districtsbeker A-categorie.

Lees meer

EKC 2 sluit competitie af met overwinning

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De reserves van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) speelden woensdagavond 30 mei hun laatste competitiewedstrijd op Sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen tegen hekkensluiter Winsum 3 uit het gelijknamige dorp. Uit had EKC met 1-6 gewonnen. Nu stond EKC echter tegenover een versterkt Winsum dus het kon nog alle kanten op.

Lees meer

Wel winst op VVSV’09 maar geen nacompetitie voor Noordpool

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

Drie goals van  Johan Kluin, gekrakeel over shirts zonder rugnummers en een afscheidnemende trainer Jaap van der Ploeg die als assistent-scheidrechter fungeerde. Dat waren de meest opvallende zaken in Ulrum waar Noordpool wel met 7-2 van VVSV’09 wist te winnen maar door de winst van Holwerd tegen Wardy naast de nacompetitie greep.

Lees meer

EKC besluit seizoen met een nederlaag

Geschreven door Jitse Drent op . Geplaatst in Wedstrijd van de week

De voetbaldames van ST Eenrum/Kloosterburen (EKC) hebben zaterdag 26 mei de competitie niet met een overwinning kunnen afsluiten. Op Sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen trok SV Lycurgus uit Groningen met 2-3 aan het langste eind. Uit had EKC nog net met 1-2 gewonnen.

Lees meer