De draad weer oppakken

Geschreven door Johan Staal op . Geplaatst in Columns

Voor veel clubs begint deze week de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. De draad weer oppakken noemt men dat bij teams die een prima eerste helft van het seizoen hebben gedraaid en teams die een slechte eerste seizoenshelft achter de rug hebben krijgen waarschijnlijk van de trainer te horen, we moeten uit een ander vaatje tappen.
johan


Prachtige clichés die helaas beide op de bewoners van de Peperweg 7 van toepassing zijn. Want sinds maandagmorgen staat, na een bezoek aan de huisarts, onze wereld redelijk op zijn kop. Als je daar hoort dat je partner naar het ziekenhuis moet maar met de ambulance vervoerd wordt dan weet je, dit is ernstig.

Dan weet je dat het niet om een bronchitis gaat, wat Martine verwachtte, maar dat er andere problemen zijn en wat in het UMCG bevestigd werd. Problemen die ernstiger zijn dan ook daar in eerste instantie werden verwacht. Gelukkig niet van dien aard dat het een acuut probleem is maar wel dusdanig dat er nog de nodige onderzoeken volgen om te kijken waar de hartproblemen vandaan komen.

Dat zorgt er vervolgens voor dat er veel gepraat wordt en er afspraken gemaakt worden. Puurvoetbalonline verdween daardoor naar de achtergrond maar gisteravond spraken we af, we gaan de draad weer oppakken en zien wel wat de toekomst brengt. Een toekomst die wat anders zal worden maar daarom heet het ook toekomst, die kun je niet plannen.

Daarom, we pakken de draad vandaag weer een beetje op en gaan verder met waar we maandagmorgen om negen uur waren gebleven, www.puurvoetbalonline.nl verder uitbouwen tot dé site die het amateurvoetbal in de provincie Groningen promoot.